Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

"Πήρε" στο κυνήγι τον κλέφτη!

Ο ταξιτζής είδε το νεαρός να κλέβει τα χρήματα από το ταξί - Τον κυνήγησε ως τη Χανιώπορτα, όπου αφού "έπεσαν" μερικές ... ψιλές, τον παρέδωσε στην αστυνομία!



Βρήκε ευκαιρία την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη του ταξί, κι άρπαξε όσα μετρητά βρήκε στο αμάξι! Ο λόγος για ένα ανήλικο Μαροκινό, ο οποίος μαζί με ένα ομοεθνή του, επίσης ανήλικο, κυνηγήθηκαν, "ξυλοφορτώθηκαν" και τελικά συνελήφθησαν!

Όλα ξεκίνησαν, το βράδυ του Σαββάτου. Ο 61χρονος οδηγός του ταξί, σταμάτησε στη λ.62 Μαρτύρων για να αγοράσει κάτι από μαγαζί. Όση ώρα χρειάστηκε ο ταξιτζής, τόση ώρα ήταν αρκετή για το νεαρό, που άρπαξε από το αυτοκίνητο 330 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο 61χρονος είδε τον Μαροκινό, κατάλαβε τί είχε συμβεί και του φώναξε να αφήσει πίσω ό,τι άρπαξε. Ο νεαρός προσπάθησε αρχικά να αρνηθεί ότι είχε κλέψει κάτι, όμως ο 61χρονος τον πήρε στο "κατόπι" και μαζί με συναδέλφους του, τον έφτασε ως τη Χανιώπορτα. Εκεί έπεσαν μερικές "ψιλές" και τελικά οι νεαροί, ηλικίας 13 και 17 ετών παραδόθηκαν στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που τους συνέλαβαν για κλοπή και απείθεια.
Μαζί με τους 2 ανήλικους συνελήφθη και ένας 25χρονος ο οποίος, μάλιστα, προσπάθησε να διαφύγει ενώ στην κατοχή του 13χρονου και του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρολόι, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό πόσο των 85 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 13χρονος και ο 17χρονος είχαν προηγουμένως "ανοίξει" το ταξί.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...