Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα κόντρα Ραγκούση-ταξιτζήδων..!

Δεν έχει τέλος η κόντρα του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων Θύμιο
Λυμπερόπουλο. Η «καθολική αντίσταση διαρκείας»,  που πρότεινε η ΠΟΕΙΑΤΑ, ήταν η αφορμή να ξεσηκωθεί ο πρώην υπουργός μέσω Twitter.

«Να τον χαίρονται όλοι αυτοί που υπέκυψαν στους εκβιασμούς και στους τραμπουκισμούς του και πριν από λίγους μήνες έφτιαξαν το νόμο κατά τις προσταγές του για να συνεχίζει η φοροδιαφυγή και η ιδιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, που είναι οι άδειες δημόσιας χρήσης», έγραψε ο Γιάννης Ραγκούσης στο Twitter, επισυνάπτοντας δημοσίευμα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Ακολούθησαν διαδοχικά tweets του πρώην υπουργού με σαφείς αιχμές:
«Και τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι, πάνε να κόψουν μισθούς και συντάξεις. Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Κοινωνικά άδικο και πολιτικά ανήθικο.
Τότε παρότι μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου είχα καταψηφίσει την κυβερνητική πρωτοβουλία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελούσε εξαίρεση για τα στενά συμφέροντα μιας μικρής ολιγαρχίας, εγείροντας θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και πολιτικής ηθικής».

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφερόταν: «Εκτιμούμε ότι απεργίες μικρής διάρκειας παρ’ όλο που αναδεικνύουν και προβάλλουν το πρόβλημα δεν συμβάλλουν στην ανατροπή της καταστροφής η οποία προδιαγράφεται και δεν στέλνουν το μήνυμα της ανατροπής στους δανειστές στην ευρωπαϊκή ένωση και στο σύστημα γενικότερα.
Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλα τα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα της χώρας να συναντηθούμε και να συντονίσουμε τα βήματα μας μέσα από διάλογο και επικοινωνία για τον καθορισμό καθολικής  αντίστασης κατά των νέων μέτρων και διάρκειας πέρα από κόμματα πολιτικές εξαρτήσεις και πολιτικές που υπηρετούν διεθνείς και ντόπιους νταβαντζήδες»

http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...