Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν έχει ξεκινήσει η μεταφορά μαθητών στο νομό της Ξάνθης..!

Η σχολική χρονιά στο νομό της Ξάνθης ξεκίνησε με τους μαθητές να πληρώνουν τη μετακίνησή τους καθώς ΚΤΕΛ και Συνεταιρισμός ΤΑΞΙ, εξαιτίας
των μεγάλων οφειλών του κράτους και τη μεγάλη μείωση που προτείνεται για τη νέα χρονιά, σταμάτησαν να εκτελούν δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών.
Ο Συνεταιρισμός Ταξί καταγγέλλει ότι ακόμη δεν έχει γίνει αποπληρωμή του μεγαλυτέρου μέρους των οφειλών από την περσινή χρονιά (2011 - 2012). Σε ό,τι αφορά τον όρο του υπουργείου για μείωση «πανελλαδικά» κατά τουλάχιστον 17% των τιμών των δρομολογίων σε σύγκριση με τις τιμές της περσινής σύμβασης, σημειώνει ότι την τελευταία διετία έχουν ήδη υποστεί σημαντική μείωση της τάξης του 30%.
Αποπληρωμή των χρωστούμενων των προηγούμενων χρόνων ζητά το ΚΤΕΛ Ξάνθης, για να συζητήσει επανέναρξη των δρομολογίων. Ενδεικτικά αναφέρει ότι για τη σχολική περίοδο 2011 - 2012 «προκαταβάλαμε για ΦΠΑ και φόρους εισοδήματος περίπου 800.000 ευρώ, έχουμε λειτουργικό κόστος 700.000 ευρώ και μας καταβλήθηκαν 550.000».
  • Σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής με θέμα την οργάνωση του αγώνα απέναντι σε όσους θέλουν να πετάξουν τα παιδιά των εργατικών λαϊκών οικογενειών έξω από τα σχολεία, πραγματοποιήθηκε προχτές το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...