Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μείωση κομίστρων ζήτησαν οι ιδιοκτήτες ταξί από το υπουργείο Υποδομών..!

«Βοήθησέ με, να σε βοηθήσω». Κάπως έτσι εκτυλίχθηκε η συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) με το Γ.Γ. Μεταφορών Νίκο Σταθόπουλο
.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των ταξί δεν διατύπωσαν μονάχα αίτημα για τη δημιουργία νέων πιατσών («μας κυνηγά η Τροχαία», είπαν στον Γ.Γ.), αλλά κατέθεσαν πρόταση για μείωση των κομίστρων!
«Η δουλεία έχει πέσει ως και 60% τα τελευταία 2 χρόνια», ανέφεραν οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι βλέποντας ότι το επιβατικό έργο έχει συρρικνωθεί πολύ, ιδίως τα βράδια, ζήτησαν από το Γ.Γ. Μεταφορών τη μείωση των κομίστρων, με τις ακόλουθες όμως προϋποθέσεις:
Το υπουργείο Μεταφορών να συνδράμει στη μείωση των εισφορών τους, αλλά και να τους βοηθήσει, ώστε να προμηθεύονται φθηνότερο πετρέλαιο κίνησης.

Πέρα των ανωτέρω, μεταξύ των δυο πλευρών, συζητήθηκε το θέμα της έκδοσης των νέων αδειών ταξί και των 7-9θέσεων μίνι βαν.
Σύμφωνα με στελέχη της ΠΟΕΙΑΤΑ δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις άδειες αυτές, καθώς είναι υψηλό το κόστος απόκτησης ενός μίνι βαν (40-45.000 ευρώ), σε συνδυασμό με την εγγυητική επιστολή των 5.000 ευρώ.
Για τα μίνι βαν συζητήθηκε το χρώμα που θα έχουν, ενώ οι ιδιοκτήτες ταξί ζήτησαν να τους δοθεί το δικαίωμα, τα οχήματα αυτά, να είναι μεταχειρισμένα και όχι από ένα προμηθευτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...