Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Εκλογές και απολογιστική συνέλευση στο ραδιοταξί Αγρινίου..!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της διετίας στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.



Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μωσαϊδης μέσα σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας ανέλυσε τα πεπραγμένα της διετίας που πέρασε και τόνισε την ανάγκη ανανέωσης στα διοικητικά του κλάδου αναφέροντας όμως ότι τα προβλήματα που έρχονται στο μέλλον θα είναι μεγάλα και πολλά.

Μεγάλη βαρύτητα στην εισήγησή του έδωσε στη συμμετοχή του Σωματείου στις κινητοποιήσεις το καλοκαίρι του 2011 ενάντια στις διαθέσεις του τότε Υπουργού κ. Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματος αλλά και στην επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας με την συμμετοχή του Προέδρου και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ. Επίσης αναφέρθηκε και σε πολλά λειτουργικά ζητήματα του κλάδου αλλά και διάφορα θέματα που επιλύθηκαν μετά απο παρεμβάσεις και συμμετοχή του διοικητικού συμβουλίου σε συνεδριάσεις οργάνων και φορέων. Τέλος μίλησε για την παρεμβατικότητα του Σωματείου στην τοπική κοινωνία αλλά και την συμμετοχή του σε συνεδριάσεις όλων των συνδικαλιστικών φορέων της πόλης για διάφορα ζητήματα.

Τελειώνοντας κάλεσε τα μέλη να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους ώστε να υπάρχει συμμετοχή στις εκλογές, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα και απλός εργάτης στην προσπάθεια του νέου διοικητικού συμβουλίου ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το επάγγελμα και οι υπηρεσίες του αυτοκινητιστή - ΤΑΞΙ.

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...