Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Χειμώνιασε στις πιάτσες των ΤΑΧΙ..!

Κυριακή πρωί στην Πλατεία Αργοστολίου.. κάτι πάει να δροσίσει.. 9 Σεπτέμβρη σήμερα αλλά η υγρασία κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.. Στην πιάτσα των ΤΑΧΙ μικρή η κίνηση. Και λίγα
τα ΤΑΧΙ και ελάχιστος ο κόσμος που κυκλοφορεί..

 Οι ΤΑΧΙτζήδες προβληματισμένοι για το καλοκαίρι που πέρασε και κυρίως για τον χειμώνα που έρχεται.. Για τα μαθητικά δρομολόγια δεν έχουν αποφασίσει ακόμα..

Αύριο είναι η Συνέλευση τους. Μερικά είναι ασύμφορα , με την έκπτωση που ζητάει η Περιφέρεια δεν καλύπτεται ούτε το πετρέλαιο.. και πως θα μεταφέρονται τα παιδιά? Για την σαιζόν που πέρασε είπαν: Είδαμε επιχειρήσεις που τα προηγούμενα χρόνια τους πηγαίναμε πελάτες «καραβανιές» εφέτος να γεμίζουν μόνο δέκα μέρες το 15Αυγουστο. Ήταν μια μεγάλη ανάσα και για εμάς οι χαμηλού κόστους πτήσεις.

Κινηθήκαμε και εμείς και στην αρχή του καλοκαιριού και ελπίζουμε και τον Σεπτέμβρη. Το μπαστούνι μπορεί να αξιοποιηθεί περισσότερο, θα μπορούσε να δέχεται και θαλαμηγούς.. Τα κρουαζιερόπλοια είναι μεγάλη υπόθεση και για το Αργοστόλι και για τις περιοχές που πάνε εκδρομές… Αλλοίμονο αν δεν τα προσέξουμε και συμβεί καμιά στραβή..»

 Μόνο αγωνία έχουμε για τον χειμώνα.. δεν μπορούμε να κάνουμε καμιά πρόβλεψη για το τι θα συμβεί.. και τα μαθητικά δρολόγια που ήταν εισόδημα για 70 οικογένειες , τώρα πια δεν μπορούμε να τα καλύψουμε με αυτές τις τιμές..

 Ο Άγιος να βάλει το χέρι του για τον χειμώνα..
taxi_plateia1.jpg
 taxi_plateia3.jpg


taxi_plateia5.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...