Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Στο ακροατήριο η δολοφονία του 19χρονου Βρετανού από 22 χρονο οδηγό ταξί..!

Μια υπόθεση που πριν από ένα χρόνο συγκλόνισε τη Ζάκυνθο, αλλά και ολόκληρη την χώρα, επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού στο Μεικτό Ορκωτό
Δικαστήριο της Πάτρας, εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ κατά τη διάρκεια συμπλοκής που έγινε με οδηγούς ταξί, στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Ο άτυχός νέος παραθέριζε μαζί με τους φίλους του στην συγκεκριμένη περιοχή.
Κατηγορούμενοι είναι δύο νεαροί συμπατριώτες μας, οδηγοί ταξί, 22 και 26 χρονών.
Ο 22χρονος είναι αυτός που αντιμετωπίζει τις πιο βαριές κατηγορίες, αφού είναι εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 19χρονο τουρίστα, με μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητό του. Ο 26χρονος κατηγορείται ως συνεργός.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, τραυματίστηκαν και οι τέσσερις φίλοι του 19χρονου.
Το τραγικό αυτό συμβάν είχε σημειωθεί τον Ιούλιο του 2011, φέρνοντας για ακόμη μια φορά στην επιφάνεια  τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην συγκεκριμένη τουριστική περιοχή, όπου  οι συμπλοκές με πρωταγωνιστές μεθυσμένους νεαρούς τουρίστες και όχι μόνο, αποτελούν δυστυχώς καθημερινά φαινόμενα.
Η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έχει ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα και διεξάγεται με διακοπές, ενώ θα συνεχιστεί και σήμερα. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε στον –Ε- ο δικηγόρος ενός εκ των δύο κατηγορουμένων  Τάκης Κεφαλληνός, οι νομικοί σύμβουλοι των κατηγορουμένων δε θα προβούν σε καμία δημόσια δήλωση, πριν ολοκληρωθεί η δίκη.
Αξίζει να θυμίσουμε πάντως πως παρά την έκταση που είχε πάρει τότε το συμβάν, αλλά και την παρέμβαση του τότε Υφυπουργού Τουρισμού Γ. Νικιτιάδη, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην περιοχή του Λαγανά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...