Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

‘’ Αργοπεθαίνουν τα ταξί στις μικρές πιάτσες της Κορινθίας’’..!

Εκτός του προβλήματος που έχει δημιουργήσει η οικονομική κατάσταση σε όλα τα επαγγέλματα, το κράτος ως φαίνεται προσθέτει μερικά ακόμα, για να έλθει όσο το δυνατόν νωρίτερα το τέλος παντού…. σε όλους, ότι δουλειά και να κάνουν. 
]
Και σήμερα το θέμα στο τραπέζι είναι τα ΤΑΞΙ και θα τα σχολιάσουμε με την δέουσα προσοχή. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, αν ρωτήσεις ταξιτζή θα σου πει ότι τα πράγματα σήμερα είναι χάλια όσο ποτέ άλλοτε. Φανταστείτε τώρα τι γίνεται στις μικρές πιάτσες..χάλια, των χαλιών… φτώχια καταραμένη. 

Και το χειρότερο είναι ότι μεταξύ των συναδέλφων που είναι στις μικρές πιάτσες δεν υπάρχει ομοψυχία, δεδομένου ότι η διάσταση απόψεων είναι αγεφύρωτη. Π.χ οι ταξιτζήδες που εργάζονται στο Βραχάτι δεν θέλουν να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση και να μείνει ως έχει, προσδοκώντας ότι στο μέλλον θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, πράγμα το οποίο φαντάζει μάλλον δύσκολο. 

Σήμερα  είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους συναδέλφους των που ανήκουν στον ίδιο δήμο, λόγω ότι το Βραχάτι είναι ημιαστικό κέντρο, όμως…. Το θέμα ΤΑΞΙ σαν ‘’αξία’’ όπως πάει θα υποβαθμιστεί αναλόγως και η συνέχεια είναι γνωστή….θα γίνουν εταιρίες όπου θα πετάξουν έξω τους μικρούς, αγοράζοντας τους σε τιμή εξευτελιστική (συνήθως έτσι γίνεται)! 

Αν δεν είναι όλοι ενωμένοι από τώρα σε λίγο καιρό είναι σίγουρο ότι θα γίνει αυτό που προείπαμε. Οι προτάσεις λοιπόν που κάνουν άλλοι συνάδελφοι των, γίνονται για όλους και όχι μόνο για αυτούς..ένα παράδειγμα …σήμερα στον δήμοΒέλου Βόχας τα ταξί ανεβάζουν διπλή ταρίφα στα 800 μ από την πιάτσα τους, κάτι που κάνει τους πελάτες να το σκέφτονται πολύ για να πάρουν ταξί…. αν καταργηθεί η διπλή ταρίφα και παράλληλα να γίνουν τα ΤΑΞΙ νομαρχιακά και όχι μόνο στον δήμο τους, θα επιτευχθεί 1ον να γίνει το ταξί προσιτό από τον κόσμο… 2ον να σταθμεύει όπου αφήνει τον τελευταίο πελάτη του και να παίρνει άλλον από εκεί. 

Άρα λοιπόν η πρόταση είναι να γίνουν τα ΤΑΞΙ νομαρχιακά και με μονή ταρίφα, όπου θα είναι προσιτό στον κόσμο,που σημαίνει ότι θα γίνει διεύρυνση του πελατολογίου από όλους μας καθώς το κόστος μεταφοράς μας με τα ΙΧ θα είναι ασύμφορα και θα προτιμούνται τα ΤΑΞΙ. 

Με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί η δουλειά και φυσικά τα κέρδη των. Αυτό που λένε ορισμένοι πολλά χιλιόμετρα, πολλά έξοδα δεν ισχύει και είναι λογικό να το καταλάβει κανείς. Σήμερα τι παρενέργειες έχουμε από τους επαγγελματίες της Κορίνθου και του Κιάτου; Έχοντας αυτοί ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ σαν μέσο επικοινωνίας και δουλεύοντας με μονή ταρίφα άνετα κάνουν άγρα πελατών όπως καταγγέλλουν οι ταξιτζήδες. 

Ένα άλλο που δεν είναι σωστό είναι το εξής… στον προαστιακό στα Εξαμίλια και στο Πάσιο κάνουν πιάτσα οι της Κορίνθου και του Κιάτου… ποιος τους νομιμοποίησε και γιατί; Μερικά πολύ σοβαρά θέματα που προκύπτουν με την ως τώρα κατάσταση όπως την έχουν διαμορφώσει είναι η εξής: Τα ΤΑΞΙ των Αθηνών σε λίγο καιρό θα γράφουν μονή ταρίφα μέχρι την Κιννέτα (σήμερα είναι έως τα Μέγαρα)…

Τα ΤΑΞΙ της Κορίνθου σε λίγο καιρό θα έλθουν μέχρι τον Άσσο που είναι στην ίδια έδρα…2ον όπως καταγγέλλουν οι’’ επαγγελματίες’’ γίνεται άγρα πελατών ως εξής ..ενώ έχουν μισθωθεί από την έδρα τους με πελάτη μόλις τον αφήσουν κατά την επιστροφή λαμβάνουν κλίση μέσω του ΡΑΔΙΟ που έχουν και τσιμπάνε πελάτη εκτός των ορίων τους καθώς έχουν ΜΟΝΗ ΤΑΡΙΦΑ κάτι που γνωρίζουν οι πελάτες . 3ον 

Έχει καταγγελθεί από πελάτες, λένε οι ταξιτζήδες του Βέλου ότι, όταν πηγαίνουν κούρσα στα Mc Donalds οι του Κιάτου ότι, εδώ είναι περιοχή Κιάτου για να τους καλέσουν αν χρειαστεί ξανά. Είναι πολλά ακόμα τα παράξενα που δημιουργούνται από ταξιτζήδες του Κιάτου και της Κορίνθου, που διαμένουν στην περιοχή του δήμου Βέλου-Βόχας και έχοντας γνωριμίες κάνουν άγρα πελατών.

 Το βέβαιο είναι ότι έχει μειωθεί η δουλειά όπως λένε πάνω από 70 με 80 %! Οι αρμόδιοι ας φροντίσουν να δώσουν λύση και όχι να δουλέψουν για τους λίγους!!!

http://korinthostv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...