Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ιδιοκτήτες ταξί Πειραιά «επιτίθενται» κατά του ΣΑΤΑ και της…Τροχαίας..!

Τις αιτίες για την ίδρυση του «Συνδικάτου Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιά», εξαπολύοντας παράλληλα «σφοδρή επίθεση» στο ΣΑΤΑ, ανέλυσαν οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου,
παραθέτοντας σήμερα συνέντευξη Τύπου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «ο κυρίαρχος λόγος της δημιουργίας του Συνδικάτου Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιώς είναι ότι το ΣΑΤΑ, το συνδικάτο Αθηνών, με την αλαζονική και μονοπωλιακή του συμπεριφορά απέδειξε ότι έχασε τον προσανατολισμό του, τις αξίες και τις αρχές που πρέπει να έχει για να υπηρετεί με αποτελεσματικό τρόπο τα συμφέροντα των συναδέλφων».

Ενδεικτικό είναι ότι οι ιδιοκτήτες ταξί Πειραιά καταγγέλλουν ότι, μετά από την ίδρυση του ΣΙΤΑΠ, το ΣΑΤΑ έχει κηρύξει πόλεμο σε όποιους συναδέλφους είναι μέλη ή επιθυμούν να γίνουν μέλη.

«Θεωρούμε ηθικό αυτουργό για όλες αυτές τις διώξεις τον πρόεδρο του Σ.Α.Τ.Α. κυρ. Λυμπερόπουλο και το Διοικητή και επικεφαλή της ειδικής ομάδας ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Αθηνών, κυρ.Κωνσταντίνου Πετρόπουλο», αναφέρει το ΣΙΤΑΠ.

Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΙΤΑΠ έχει ως εξής:

«Σε συνεργασία με το δήμο Πειραιά δημιουργήσαμε 6 νέους χώρους στάθμευσης ΤΑΞΙ(Αριθμ.Πρωτ.27783/1161/2012,9ης Συνεδρίασης της 29-03-2012 ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

Επίσης, βρισκόμαστε σε συζήτηση για (3)τρείς νέους χώρους. Έχουμε συνεργασία με τον δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την υλοποίηση καινούργιων χώρων στάθμευσης ΤΑΞΙ.

Επίσης, είμαστε σε αναμονή για συνάντηση με τους δήμους Περάματος και Κορυδαλλού για νέους χώρους στάθμευσης ΤΑΞΙ.

Σύμφωνα με τον Ν.4070/2012 που εξασφαλίζει προς το παρών την μη έκδοση νέων αδειών ΤΑΞΙ στον Ν.Αττικής και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, δυστυχώς στο ποινικό μέρος του, γίνεται καταπέλτης προς τους συναδέλφους μας, οι οποίοι για μία πταισματική πράξη αρχικά τους αφαιρείται για (15)ημέρες η ειδική κάρτα ασκήσεως επαγγέλματος από τα αστυνομικά όργανα, κατά δεύτερον τους επιβάλλεται πρόστιμο από 300 εώς 2000 ευρώ από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, εν συνεχεία και σε τρίτο χρόνο δίνεται το δικαίωμα στον εκάστοτε Περιφερειάρχη σε ιδιοκτήτες 100 % Ε.Δ.Χ. την αφαίρεση της Αδείας Κυκλοφορίας και τον πινακίδων του οχήματος από (1)έναν εώς (6) έξι μήνες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω γινόμαστε μάρτυρες ότι για μία και μόνο παράβαση τιμωρείτε το ίδιο άτομο τρείς φορές και όλα αυτά την στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κύριος Λυμπερόπουλος θεωρεί ότι ο υπάρχων νόμος 4070/2012 είναι υπερπλήρες.

Συνεχίζοντας ο ίδιος νόμος στο άρθρο 12 στην παράγραφο 5 καταργεί τα δευτεροβάθμια πειθαρχικά συμβούλια. Καταργεί στην ουσία το Συνταγματικό δικαίωμα του πολίτη να ασκήσει το δικαίωμα έφεσης κατά της πρωτόδικης ποινής που του έχει επιβληθεί.

Καταγγέλλουμε κάθε είδους διοικητικής αρχής, όπου μετά από την ίδρυση του Σ.Ι.Τ.Α.Π έχει κηρύξει πόλεμο σε όποιους συναδέλφους είναι μέλη ή επιθυμούν να γίνουν μέλη. Θεωρούμε ηθικό αυτουργό για όλες αυτές τις διώξεις τον πρόεδρο του Σ.Α.Τ.Α. κυρ. Λυμπερόπουλο και τον Διοικητή και επικεφαλή της ειδικής ομάδας ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Αθηνών κυρ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι έχουν κατατεθεί μηνύσεις προς συγκεκριμένο άτομο της ομάδας ΟΕΠΤΑ για υπερβάλλοντα ζήλο, παράβαση καθήκοντος και ξυλοδαρμό.

Δυστυχώς, σας ενημερώνουμε ότι κάτω από το βάρος της πιέσεως που έχει ασκηθεί από την ομάδα ΟΕΠΤΑ έχουμε θρηνήσει δύο συναδέλφους και ευτυχώς προλάβαμε την τελευταία στιγμή τον αυτοπυρπολισμό ενός συναδέλφου».

http://www.trolleatzis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...