Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σε λίγο καιρό θα μας πούνε ότι οι Γερμανοί την κατοχή ήρθαν εδώ για ... τουρισμό!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις.» Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών - και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ. - Φ. Σαχινίδης σήμερα

στη Βουλή...όπου συζητήθηκε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή για τις καταστροφές που προκάλεσε η Γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!
Ο σχολιασμός …
Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση σκέφτεσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν και να λέγονται αυτά από έναν υπουργό λες και το κράτος είναι ένα απομονωμένο επαρχιακό λύκειο που διέρρηξαν τα γραφεία του κάποιοι "καπανατζήδες" μαθητές για να εξαφανίσουν τις απουσίες τους!
Άθλιοι και ξεδιάντροποι ως την τελευταία στιγμή προσπαθούν να εξαφανίσουν τα στοιχεία από όλα αυτά που τόσα χρόνια απέκρυπταν και δεν διεκδικούσαν από τους "δις" μακελάρηδες της Ευρώπης. Είναι δε τόσο ξεπουλημένοι που δεν θα είναι απίθανο σε λίγο καιρό να μας πούνε ότι οι Γερμαναράδες την κατοχή ήρθαν εδώ για τουρισμό και δεν έκαναν ουδεμία κλεψιά και θηριωδία! 
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι όλος αυτός ο "συρφετός" αποτελείτε από αδίστακτους και ξεπουλημένους πολιτικάντηδες που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθούν στον αφρό της εξουσίας για να σώσουν τα τομάρια τους αλλά και για να εξυπηρετήσουν μέχρι τέλους, τους εδώ και χρόνια προσωπικούς και κομματικούς χορηγούς τους.
Φίλες/οι στο άμεσο μέλλον και μέχρι να συρθούν σε εκλογές θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας (για όλα τα απίθανα που θα δούμε και θα ακούσουμε) για να μην οδηγηθούμε εκεί που επιζητούν δηλ. σε ακραίες καταστάσεις που θα τους δώσει το άλλοθι για να μετατρέψουν την κοινοβουλευτική Χούντα που έχουμε τώρα … σε “εξόφθαλμη” και στυγνή ... Δικτατορία!


http://tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...