Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γ.Ραγκούσης: Μικροκομματικά συμφέροντα κρύβει το νομοσχέδιο για τα ταξί.

Πάντως, συμπλήρωσε πως αν προχωρήσει σε αλλαγές στο σχέδιο νόμου ο Μάκης Βορίδης, θα συγκρουστεί με τους ιδιοκτήτες ταξί.
Το νομοσχέδιο για τα ταξί έγινε με μικροκομματικά κριτήρια, οδηγεί σε υπερσυγκέντρωση αδειών και δεν απελευθερώνει το επάγγελμα δήλωσε την Τρίτη αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Γιάννης Ραγκούσης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι υπογράμμισε ότι πρέπει να δοθούν νέες άδειες, αλλιώς δεν πρόκειται για άνοιγμα επαγγέλματος. Είπε ακόμα ότι πρέπει να δοθούν άδειες για τις ειδικές μισθώσεις των εννιαθέσεων βαν.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται το καθεστώς της μαύρης φοροδιαφυγής, με τις άδειες των ταξί.

Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε ότι υπάρχει το ερώτημα για το πολιτικό σύστημα της χώρας αν θα εφαρμόσει τον κανόνα ή θα προχωρήσει σε εξαίρεση. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την πολιτική των εξαιρέσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, συμπλήρωσε πως αν προχωρήσει σε αλλαγές στο σχέδιο νόμου ο Μάκης Βορίδης, θα συγκρουστεί με τους ιδιοκτήτες ταξί.

Ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι «όσο βάζαμε τα προβλήματα από το χαλί φτάσαμε στη χρεοκοπία». Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, είπε ότι θα ήταν «ευχής έργον» να σχηματιστεί μία κυβέρνηση που εκτός από τα δύο μεγάλα κόμματα, να έχει και κεντροαριστερές δυνάμεις.

Για το ενδεχόμενο αύξησης της θητείας είπε ότι οι όποιες εξαγγελίες θα γίνουν μετά τις εκλογές, λέγοντας ότι «προβληματισμός υπάρχει, πρόβλημα δεν υπάρχει».

Ακόμα τόνισε ότι χρειάζεται αλλαγή του πολιτικού συστήματος και του εκλογικού νόμου.


http://www.imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...