Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δημαρέλος σε Μπουτάρη: "Διώξε τα ταξί από τις λεωφορειολωρίδες"..!


Διαχωρίζει τη θέση του από τη θέση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δημαρέλος, ο οποίος ζητά...
να απαγορευτεί η είσοδος των ταξί στις λεωφορειολωρίδες. Ο δήμος Θεσσαλονίκης πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε από το ΥΠΟΜΕΔΙ να γνωμοδοτήσει για το αν συμφωνεί με την είσοδο των ταξιτζήδων στις λεωφορειολωρίδες. Η εισήγηση του δήμου Θεσσαλονίκης με απόφαση δημάρχου ήταν θετική.
Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τον δημοτικό σύμβουλο της Πρωτοβουλίας, Γιώργο Δημαρέλο, να ζητήσει από τον Γιάννη Μπουτάρη να φέρει το θέμα στην επιτροπή ποιότητας ζωής. Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Δημαρέλος τόνισε «το θέμα αυτό αγγίζει την καρδιά της Πρωτοβουλίας και ήταν από το 2006 ακόμα θέση της παράταξης ότι δεν θέλει το ταξί εντός της λεωφορειολωρίδας». 
Ο δημοτικός σύμβουλος ζήτησε να του δοθεί η δυνατότητα να καταψηφίσει το θέμα. «Θέλω να μου δοθεί η δυνατότητα να το καταψηφίσω ακόμα και αν οι υπόλοιποι το ψηφίσουν γιατί άπτεται και του αντικειμένου μου και θα ήταν αντίστοιχα σαν να ζητούσαν από το Μπουτάρη να συνομολογήσει ότι το ξύδι είναι πιο ποιοτικό από το μοσχοφίλερο» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μπουτάρης είναι διατεθειμένος να οδηγήσει το θέμα στην επιτροπή ποιότητας ζωής και να ικανοποιήσει το αίτημα του Γιώργου Δημαρέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...