Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΣΟΚ: Τ/Κ ΤΑΞΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ..!

Ανησυχία για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στα κατεχόμενα εκφράζει ο ACTA με σημερινή ανακοίνωση. Όπως αναφέρει, "χιλιάδες τουρίστες
διοχετεύονται στα κλεμμένα ξενοδοχεία μας μέσω του αεροδρομίου της Τύμπου αλλά και μέσω των αεροδρομίων της Λάρνακας και Πάφου, ενώ...

... εκατοντάδες τουρκοκυπριακά ταξί και mini bus κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους αυτοκινητόδρομους και στα αεροδρόμια των ελευθέρων περιοχών χωρίς τις απαιτούμενες άδειες, ενώ επιχορηγούνται από τα αεροδρόμια μας και το κράτος αερογραμμές που όλοι γνωρίζουμε ότι μεταφέρουν τουρίστες προς τα κατεχόμενα".  Προσθέτει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους Κύπριους που ταξιδεύουν από το κατεχόμενο αεροδρόμιο της Τύμπου. "Κανένας έλεγχος δεν εξασκείται από τις αρμόδιες Αρχές του κράτους μας. 


Οι μόνοι που κάνουν άοκνες προσπάθειες για να αποτραπεί αυτό το φαινόμενο είναι τα μέλη του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων. Και αντί να δεχόμαστε τα εύσημα για τις προσπάθειες μας αυτές, συχνά καταλήγουμε στο ειδώλιο του κατηγορουμένου με παραπλανητικές πληροφορίες τόσο από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας όσο και από τους βουλευτές μας", αναφέρει ο Σύνδεσμος.  Προσθέτει ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες και ενδεικνυόμενες ενέργειες προς όλους τους κρατικούς φορείς, ενημερώνοντας τους για την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τα κατεχόμενα.  

"Εμείς, ως οι αντιπρόσωποι των μεγάλων διοργανωτών ταξιδίων του εξωτερικού, ως επίσης και ο ΚΟΤ κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας σχετικά με το κατοχικό καθεστώς και το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Έφτασε πιστεύουμε η στιγμή οι Αρχές της Δημοκρατίας να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά την κατάσταση αυτή και να πάρουν τα ανάλογα μέτρα, παίρνοντας και την ανάλογη πολιτική απόφαση", καταλήγει η ανακοίνωση.alithia.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...