Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΡΘΡΟ: Του Γιώργου Σουιτσμέ, μέλος του Δ.Σ. του ΣΑΤΑ Η ΔΑΚΜΜΕ δίνει υπεραξία στο ταξί και στο επάγγελμά μας..!

Συνάδελφοι, η ΔΑΚΜΜΕ ζητά ξανά την ψήφο σας γιατί έχει πολλά ακόμη να προσφέρει. Σε όλη τη διαδρομή της στη συνδικαλιστική ιστορία του κλάδου προχώρησε με τη δική σας 
στήριξη και τον δικό σας αγώνα. Αυτό ακριβώς είναι η ΔΑΚΜΜΕ. Η παράταξη που εμπνέει και εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία των ταξιτζήδων.
Σε λίγες εβδομάδες έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές του συνδικάτου μας. Η ΔΑΚΜΜΕ με πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια θέλει να ανανεώσει την συμφωνία εμπιστοσύνης που έχει με τους συναδέλφους. Τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από τις τελευταίες εκλογές έγιναν τόσα πολλά, που χρειάζεται πολύ χαρτί κι άλλο τόσο μελάνι για να αποτυπωθούν. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις, το καλοκαίρι του 2011 έχουν χαραχθεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ταξί. Για μας τους νεότερους, εκείνες οι στιγμές ήταν μοναδικές. Μέσα από τους αγώνες μας αποδείχτηκε το μεγαλείο και η δυναμική που έχει αυτός ο κλάδος. Η ΔΑΚΜΜΕ είχε την τύχη και την ικανότητα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να οδηγήσει χιλιάδες επαγγελματίες στην τελική νίκη και τη δικαίωση.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, το ταξί έχει ξαναβρεί το δρόμο του. Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, μπορεί να πολεμάμε καθημερινά το ‘’δράκο’’ που λέγεται οικονομική κρίση, αλλά υπάρχουμε, ζούμε, δουλεύουμε. Αυτά ακριβώς πετύχαμε το 2011. Όποιος μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν αν τα σχέδια του Ραγκούση πραγματοποιούνταν και δεν σταματούσαν μπροστά στον πόλεμο που μαεστρικά έστησε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος και η παράταξη της ΔΑΚΜΜΕ, αντλαμβάνετε και το μέγεθος της επιτυχίας μας.
Συνάδελφοι, η ΔΑΚΜΜΕ ζητά ξανά την ψήφο σας γιατί έχει πολλά ακόμη να προσφέρει. Σε όλη τη διαδρομή της στη συνδικαλιστική ιστορία του κλάδου προχώρησε με τη δική σας στήριξη και τον δικό σας αγώνα. Αυτό ακριβώς είναι η ΔΑΚΜΜΕ. Η παράταξη που εμπνέει και εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία των ταξιτζήδων. Η παράταξη που έχει μάθει να εργάζεται και να υλοποιεί πράγματα που αναβαθμίζουν τον κλάδο μας και δίνουν υπεραξία στο ταξί και στο επάγγελμά μας. Η ΔΑΚΜΜΕ είναι ο απόλυτος εκφραστής των σωστών και έντιμων συναδέλφων. Αυτών που αγαπάνε το ταξί, που ζουν τις οικογένειές τους από αυτό, που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τη δουλειά μας. Και ευτυχώς αυτοί είναι απείρως περισσότεροι από κείνους που αρέσκονται να παρανομούν  και να δημιουργούν προβλήματα.

ΠΗΓΗ:http://www.satataxi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...