Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:«Άνοιγμα» της Ένωσης Ραδιοταξί Κω..!

Ίδρυσαν την εταιρεία «Ταξί Κω, Υπηρεσίες μεταφοράς» προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες και τιμές
Μ. Κίννας, πρόεδρος Ένωσης: «Στόχος
μας, να είμαστε έτοιμοι και πιο ανταγωνιστικοί σε περίπτωση απελευθέρωσης του επαγγέλματος»

Στην ίδρυση της εταιρείας «ΤΑΞΙ ΚΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ» (TAXI Kos Transfer Services), προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ταξί της Κω, θέλοντας να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, προσφέροντας πιο φθηνές τιμές στη διαδρομή προς και από το αεροδρόμιο, έχοντας ως στόχο να είναι έτοιμοι και πιο ανταγωνιστικοί είτε σε θέμα τιμών, είτε σε θέμα στόλου, αν τελικά πραγματοποιηθεί η δέσμευση της κυβέρνησης για απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Όπως μας εξηγεί ο πρόεδρος της Ένωσης Ραδιοταξί Κω κ. Μανώλης Κίννας (πρόεδρος της νέας εταιρείας είναι ο κ. Γιώργος Τσιγαράς ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συνέντευξη), η εταιρία αυτή θα λειτουργεί σαν τουριστικό γραφείο και θα συνεργάζεται άμεσα με τα ραδιοταξί αλλά και τα τουριστικά πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.
Ο πελάτης από φέτος θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει μία ή περισσότερες θέσεις σε ταξί μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.kostaxi.eu για μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, πληρώνοντας φθηνότερα απ’ ότι αν πάρει μόνος του το ταξί από την πιάτσα. «Ο πελάτης θα μπορεί να κλείσει θέση κανονικά, με συγκεκριμένο κόστος, αριθμό στάσεων κλπ. Όλα αυτά αναφέρονται αναλυτικά στο site μας» μας είπε ο κ. Κίννας ενημερώνοντάς μας επίσης ότι, από φέτος θα υπάρχει μία ενιαία στολή για όλους τους οδηγούς ταξί της Κω.
Εκτός από το κλείσιμο θέσης, η εταιρία θα παρέχει υπηρεσία vip, αλλά ακόμα και τη δυνατότητα να υπάρχει στο ταξί καρεκλάκι για παιδιά αν ζητηθεί.
Στη νέα εταιρεία συμμετέχουν οι 89 από τους 96 ιδιοκτήτες ταξί της Κω και οι υπόλοιποι αναμένεται να ενταχθούν εντός του έτους αφού ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα.

  • Click to enlarge 1-1.jpg
  • Click to enlarge 1-2.jpg
  • Click to enlarge 1-3.jpg
  • Click to enlarge 1-4.jpg

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...