Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΞΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/4/2013..!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΞΙ 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έγινε ΦΕΚ η απόφαση του Περιφερειάρχη Άρη Γιανακίδη για τον επιμερισμό των αδειών ΕΔΧ ΤΑΞΙ και ΕΔΧ ΤΑΞΙ ΕΙΔ.ΜΙΣΘ. στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Η απόφαση μας ικανοποιεί πλήρως αφού ήταν η ίδια που η επιτροπή του αρθ.85 πρότεινε και εισηγήθηκε προς τον Περιφερειάρχη. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της επιτροπής που πάνω από 3 ώρες καθίσαμε με πολύ σοβαρό και προσεκτικό τρόπο αναλύοντας όλα τα δεδομένα της περιοχής αλλά και της γενικότερης κατάστασης που επικρατή σήμερα.

Ευχαριστώ και τον Άρη Γιανακίδη Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συνεργασία και το ενδιαφέρον που έδειξε σε προσωπικό επίπεδο. Απέδειξε για μια ακόμη φορά παρά τις πιέσεις ότι η σχέση που έχει με τους πολίτες και την κάθε κοινωνική ομάδα είναι σχέση «κοινωνικού εταίρου».

Η απόφαση ικανοποιεί την συντριπτική πλειοψηφία των ταξί της Περιφέρειας. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που διαφωνούν. Έτσι γίνεται πάντα σε κάθε απόφαση. Αν όμως εξαιρέσουμε προσωπικά οφέλη και συμφέροντα και δούμε κατάματα την πραγματικότητα η απόφαση αυτή είναι για το κάλο του συνόλου. Πολιτών και επαγγελματιών ταξί. Η απόφαση αυτή ας γίνει αφετηρία προς μίμηση σε όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΞΙ 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ         ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...