Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Οργή Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιώς κατά ΣΑΤΑ: Δεν κάνουμε στάση εργασίας..!

«Απαράδεκτη η στάση του ΣΑΤΑ, και ειδικά του κ. Λυμπερόπουλου, να φτάσει σε σημείο να κηρύξει στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ για τη γενική
συνέλευση του Συνδέσμου».

Την έντονη αντίδραση των ιδιοκτητών ταξί Πειραιώς (ΣΙΤΑΠ) προκάλεσε η απόφαση του ΣΑΤΑ (Σύνδεσμος Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής) να κηρύξει επτάωρη στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ. Oι αυτοκινητιστές ταξί του Πειραιά διαμηνύουν ότι δεν προτίθενται να απεργήσουν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος και οργανωτικός γραμματέας του Συνδικάτου Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιά Μαλέπας Δαμιανός χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση του ΣΑΤΑ και ειδικά του κ. Λυμπερόπουλου να φτάσει σε σημείο να κηρύξει στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ για τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου.

«Ζητεί από τους επαγγελματίες του κλάδου να μην εργαστούν για μια συνέλευση για μια συνέλευση που την περασμένη εβδομάδα δεν ξεπερνούσε τα 150 άτομα! Το Συνδικάτο Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιώς καλεί τα μέλη του και όσους εργαζόμενους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί επιθυμούν να εργαστούν κανονικά» τόνισε ο κ. Μαλέπας Δαμιανός.


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...