Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΟΑΕΕ - Γραφεία συμβούλου για ασφαλισμένους και συνταξιούχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη..!

Ανακοίνωση - 9/4/2013

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΑΕΕ έχει θέσει σε λειτουργία, γραφεία συμβούλου για ασφαλισμένους και συνταξιούχους,

έχοντας ως κύριο στόχο τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του ΟΑΕΕ και την αναβάθμιση και βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του.

Συγκεκριμένα, από 03/10/2012 λειτουργούν πιλοτικά, ένα γραφείο στην Αθήνα, στο ισόγειο των επί της οδού Ακαδημίας 22 γραφείων του ΟΑΕΕ και ένα στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία των επί της 26ης Οκτωβρίου γραφείων της Περιφερειακής Δ/νσης Α΄ Τομέα.

Τα γραφεία λειτουργούν μία φορά την βδομάδα, κάθε Τετάρτη, από ώρα 8.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με:

Θέματα υπαγωγής στην ασφάλιση (προϋποθέσεις, προαιρετική ασφάλιση, εξαιρέσεις, εταιρείες, ρυθμίσεις κ.λ.π)

Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης (για απονομή, αναγνωρίσεις χρόνου, θέματα διμερών συμβάσεων και ευρωπαϊκής ένωσης, διαδοχική κ.λ.π)

Ανακοίνωση - 10/4/2013

Ο ΟΑΕΕ σας ενημερώνει ότι τα Περιφερειακά Τμήματα Αιγάλεω και Περιστερίου θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 15/04/2013 στο κτήριο επί της Ιεράς Οδού 310 στο Αιγάλεω.

Ωστόσο, για το διάστημα 11-12/04/2013, οι ασφαλισμένοι του Τμήματος Αιγάλεω θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από το Τμήμα Νίκαιας (οδός Βοσπόρου 2 & Εφέσου, Νίκαια) ενώ οι ασφαλισμένοι του Τμήματος Περιστερίου, από το Τμήμα Ιλίου (οδός Ιλίου 11 & Ψαρών, Ίλιον).

Από τη Διοίκηση του ΟΑΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...