Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Λευκά Ταξί ΑΜΕΑ για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Μητροπάνο..!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας – αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» που θα πραγματοποιηθεί
στις 10 Σεπτεμβρίου , στις 21:00, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο…

με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών που έχουν πρόβλημα διαβίωσης.
  • Στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης θα συνεισφέρουν, οι συνεταιρισμοί ραδιοταξί Θεσσαλονίκης ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ  και EUROTAXI HELLAS, με τη δωρεάν μεταφορά προς και από το χώρο της συναυλίας, ατόμων με αμαξίδια ή με κινητικά  προβλήματα με δύο ειδικά διαμορφωμένα ταξί (λευκά ταξί ΑΜΕΑ). Την πρόθεση της δωρεάν μεταφοράς γνωστοποίησαν με επιστολή που απέστειλαν οι διοικήσεις των δύο συνεταιρισμών ραδιοταξί της Θεσσαλονίκης στον πρόεδρο των ΚΑΠΗ, δημοτικό σύμβουλο Λάζαρο Ζαχαριάδη.

Η προπώληση των εισιτηρίων με χαμηλές τιμές, από 6 ευρώ  συνεχίζεται στα εκδοτήρια της Πλατείας Αριστοτέλους, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Γεωργίου 1) και σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ticketpro.gr

1 σχόλιο:

  1. Εφ όσον ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής ιδιοκτήτης ή οδηγός σταματήσει να συμπεριφέρεται ως ευκαιριακός μικροαπατεώνας Ταρίφας που χρησιμοποιεί το Ταξί ως πάρεργο και μέσο εξαπάτησης και μεταμορφωθεί σε υπεύθυνο δημιουργικό επαγγελματία, ο Κλάδος των Ταξί θα κερδίσει τον Αγώνα Επιβίωσης και Προόδου. Αυτό πρωταρχικά εξαρτάται από την Ηγεσία του. Δεν είναι όμως και τόσο εύκολο γιατί σε μία Κοινωνία που θυμίζει Καρβουναποθήκη όσο.. Λευκό Κουστούμι να φορέσει κανείς και όσο και να προσέξει σίγουρα θα λερωθεί από την...Καρβουνόσκονη! Συγχαρητήρια στο Δήμο Θεσσαλονίκης και το ΚΑΠΗ του και στους Συνεταιρισμούς Ραδιοταξί EUROTAXI HELLAS και ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν τον δρόμο της δημιουργίας.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ είναι Μαζί μας και θα εξακολουθήσει να είναι ΕΔΩ και όταν Όλοι εμείς θα έχουμε Φύγει!Από εμάς θα εξαρτηθεί αν το ΤΑΞΙ αναβαθμιστεί και επιβιώσει τα χρόνια που έρχονται για τα Παιδιά,τα Εγγόνια μας,την Κοινωνία και την Πατρίδα μας που όλοι μας λέμε πως Αγαπάμε.Ας το αποδείξουμε με Πράξεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...