Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Λυμπερόπουλος: Πήρε πίσω το άρθρο για τα ταξί ο Χατζηδάκης..!

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δόθηκε το πρωί από το υπουργείο Ανάπτυξης για το θέμα των ταξί, παρουσίασε όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τον Κωστή Χατζηδάκη, ο
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί,Θύμιος Λυμπερόπουλος.Μιλώντας στο newsit, ο κ. Λυμπερόπουλος είπε: «Μιλήσαμε με τον υπουργό και πριν από λίγη ώρα συμφωνήσαμε να αποσύρει την διάταξη που ενοχλούσε τους ταξιτζήδες και που με πονηρό τρόπο μετέφερε έργο προς τα ενοικιαζομενα ΙΧ . Δεν υπάρχει θέμα ούτε κινητοποιήσεων ουτε τίποτα, εκτός αν τελευταία στιγμή, τελικά δεν το αποσύρει, έχω την εξουσιοδότηση από τον κλάδο να βγεί όλη η Ελλάδα στον δρόμο».
Νωρίτερα πάντως, είχε προκύψει ότι "Tο πλαίσιο αναφορικά με την απελευθέρωση των ταξί δεν αλλάζει".
Στην συνάντηση που είχαν, σήμερα το πρωί, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, οι πρόεδροι του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος, αποσαφηνίστηκε πως οι αλλαγές οι οποίες προωθούνται με το νομοσχέδιο είναι δύο και αφορούν την κατάργηση του ελάχιστου ορίου κυβισμού των αυτοκινήτων και τη μείωση της ελάχιστης διάρκειας μίσθωσης επιβατηγών ιδιωτικής χρήσης.
Το ελάχιστο όριο κυβισμού είναι 1500 κυβικά εκατοστά, η δε ελάχιστη διάρκεια της μίσθωσης είναι σήμερα 12 ώρες και προτείνεται να μειωθεί στις 6, χωρίς να αποκλείονται, σύμφωνα με αρμόδιους παράγοντες, περαιτέρω βελτιώσεις.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...