Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ Λήμνου μεταφέρουν αφιλοκερδώς τα ΑΜΕΑ λόγω έλλειψης ρευστού..!

Χωρίς χρηματοδότηση για τις  μετακινήσεις τους  έχουν μείνει  οι σύλλογοι της Λήμνου, μετά την απόρριψη  του κονδυλίου από τον ελεγκτή δαπανών της Αποκεντρωμένης
Διοίκησης.
Το θέμα έγινε γνωστό, όταν η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, κα. Μάνια Κατεβενίδου, από τον αέρα του Fm 100 ανέφερε ότι οι  επαγγελματίες οδηγοί ΤΑΧΙ μεταφέρουν αφιλοκερδώς  τους μαθητές του σχολείου και μέλη του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α «Ορίζοντες», στις αθλητικές  εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στη Μύρινα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κονδύλι της χρηματοδότησης κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, είχε υπερψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου και ανέρχονταν στα 1.600€, ποσό όμως που απορρίφθηκε από τον ελεγκτή δαπανών με αποτέλεσμα να καλυφθεί από τον σύλλογο «Ορίζοντες».
Φέτος, η οικονομική κατάσταση του συλλόγου, δεν επέτρεπε την κάλυψη της δαπάνης και έτσι με πρωτοβουλία των επαγγελματιών οδηγών ΤΑΧΙ , η μεταφορά των μαθητών πραγματοποιείτε από τους ίδιους.
Αυτός είναι και ο λόγος ,για τον οποίο ο Αντιδήμαρχος Λήμνου και Πρόεδρος του συλλόγου «Ορίζοντες», Παλαιολόγος Κυριαζής, αλλα και η διευθύντρια του Σχολείου, Μάνια Κατεβενίδου, ευχαριστούν ιδιαίτερα τους επαγγελματίες οδηγούς ΤΑΧΙ, για την προσφορά τους.
Ακούστε τα όσα ανέφερε για το θέμα στον Fm 100, η κα. Κατεβενίδου. ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...