Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Με «χούφτωμα» και χάδια τους «αρπάζουν» τις εισπράξεις! Δράστιδες τρεις γυναίκες..!

Έχει σημάνει στους Πατρινούς ταξιτζήδες που όπως δείχνουν τα πράγματα έχουν γίνει στόχος για κύκλωμα τριών γυναικών οι οποίες χρησιμοποιούν τεχνάσματα για να αρπάζουν
τα χρήματα των εισπράξεων από τα οχήματά τους. Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα είναι πάνω από δέκα, ενώ το πιο πρόσφατο συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στην άνω πόλη όταν οι τρεις δράστιδες άρπαξαν χρηματικό ποσό 250 ευρώ από τον ταξιτζή.

Εκείνος ακινητοποίησε το ταξί του στη μέση του δρόμου και άρχισε να τις καταδιώκει, όμως δεν πρόλαβε καμία από τις τρεις οι οποίες εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ τρέχοντας ανάμεσα στα υπόλοιπα οχήματα! Οι τρεις γυναίκες κυριολεκτικά την… πέφτουν στους οδηγούς ταξί και τους χαϊδολογούν ακόμα κι αν εκείνοι αντιδρούν. Δηλαδή, μπαίνουν στο ταξί, ζητούν να τις μεταφέρει σε κάποια τοποθεσία και μόλις φθάσουν, οι δύο από τις τρεις που κάθονται στα πίσω καθίσματα, σκύβουν προς το μέρος του ταξιτζή. Η μία περνά μπροστά τα χέρια της κι αρχίζει να τον χαϊδεύει στο στήθος ενώ η άλλη δεν διστάζει ακόμα και να τον… χουφτώσει στην κυριολεξία!

Ο οδηγός, όπως είναι φυσικό, αιφνιδιάζεται και προσπαθεί να τις απομακρύνει. Όσο όμως διαρκεί αυτό, η τρίτη της παρέας που κάθεται μπροστά… βάζει χέρι στα λεφτά που έχει σταμπάρει από πριν! Λέγεται μάλιστα ότι έχουν υπάρξει περιστατικά που η γυναίκα άρπαξα ολόκληρη κερματοθήκη που περιείχε φυσικά και τα χαρτονομίσματα από τις εισπράξεις. Ενώ στην προαναφερόμενη περίπτωση του ταξιτζή με τα 250 ευρώ, τα χρήματα έκαναν «φτερά» μέσα από την τσέπη του πουκαμίσου του και όπως είπε ο ίδιος προορίζονταν για να πληρώσει το λογαριασμό του στη ΔΕΗ.



«Σύρμα» σε όλους τους οδηγούς

Τα περιστατικά έχουν προκαλέσει γενική αναστάτωση στον κλάδο και μάλιστα μεταξύ οδηγών ταξί έχουν δοθεί ακόμα και περιγραφές των γυναικών προκειμένου να αποφεύγουν οι οδηγοί να τις παραλαμβάνουν. Ή τουλάχιστον, αν τις εντοπίσουν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Βέβαια ο εντοπισμός τους δεν είναι εύκολη περίπτωση μιας και η εμφάνισή τους είναι σχετικά καλαίσθητη και δεν παραπέμπει εξ αρχής σε γυναίκες ρομά. Σε κάθε περίπτωση, οι συγκεκριμένες τρεις γυναίκες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους ταξιτζήδες της πόλης, ενώ εκφράζεται η ανησυχία ότι ο κίνδυνος δεν αφορά μόνο τους συγκεκριμένος αλλά και γενικότερα ανυποψίαστους πολίτες που εύκολα θα μπορούσαν να αποτελέσουν κι εκείνοι στόχο τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...