Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ: Αφού απαιτείται πόλεμος, ας γίνει πόλεμος..!

Πριν από λίγο υπήρξε συνάντηση του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου και της κας Τσάγκα  με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΣΑΤΑ  Θύμιο Λυμπερόπουλο και Μάκη Κασιδιάρη
.  Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντησή του με την εκπρόσωπο της εταιρίας taxiplon σχετικά με τη νομιμότητα ή όχι των προσφορών της εταιρίας σε  διάφορες διαδρομές. 

Ο κ. Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε  πως προειδοποίησε την συγκεκριμένη εταιρία ότι οποιαδήποτε παραποίηση του τιμολογίου είναι παράνομη. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Παπαδόπουλος με αυτά που δηλώνει η εταιρία και η εκπρόσωπός της (στις σελίδες  που διατηρούν στο facebook)  είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Προφανώς εκτός από το τιμολόγιο παραποιείται και η αλήθεια.


Σε ότι αφορά την ανάρτηση (με ημερομηνία 10 Μαρτίου) που αργότερα διαγράφηκε  και αφορά μια προσωπική επίθεση της εταιρίας και της εκπροσώπου της στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόθεση της εταιρίας ήταν η δημιουργία ιδανικού κλίματος για την δυσφήμιση του κ.Λυμπερόπουλου.  Τα σχόλια των μελών της taxiplon που συνοδεύουν την ανάρτηση είναι ενδεικτικά και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Σε κανένα ειρωνικό ή υβριστικό σχόλιο δεν υπήρξε παρέμβαση από κανένα στέλεχος της εταιρίας.


Δυστυχώς χωρίς να το θέλουμε βρισκόμαστε σε θέση μάχης. Αφού απαιτείται πόλεμος, ας γίνει πόλεμος.


Όλοι αυτοί ‘’οι συνάδελφοι’’ που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της taxiplon είναι σίγουροι ότι βοηθούν και προστατεύουν το επάγγελμά τους;


Είναι σίγουροι ότι δεν καπηλεύεται κανείς τη δουλειά τους και τον ιδρώτα τους;


Είναι σίγουροι ότι δεν γίνονται πιόνια που κουνιούνται μόνο όταν αποφασίσουν άλλοι και όχι οι ίδιοι;


Να υπενθυμίσουμε ότι στα προηγούμενα Ποσειδώνια το ΣΑΤΑ απέτρεψε μια μεγάλη αδικία εις βάρος των ταξιτζήδων.


Για κάθε διαδρομή το ‘’μαύρο κέρδος’’ της εταιρίας (συμφερόντων της ίδιας κυρίας) που είχε αναλάβει το μεταφορικό έργο ανέρχονταν από 5-10 ευρώ. Πολλαπλασιάστε τα με τις διαδρομές που έγιναν για να δείτε ποιοι πλουτίζουν εις βάρος των ταξιτζήδων.
ΥΓ : Να θυμίσουμε ότι κάποτε στην Αμερική της οικονομικής κρίσης ο Αλ Καπόνε είχε μεγάλη φιλανθρωπική δράση. Συνελήφθη δε, όχι για τα εγκλήματά του, αλλά για αδικήματα φοροδιαφυγής.


ΠΗΓΗ:http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...