Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Σε ασφυκτικη κατάσταση οι οδηγοί ταξί στα Γιάννενα. -7 στους 10 χρωστούν στον ΟΑΕΕ..!

Σχεδόν 7 στους 10 επαγγελματίες οδηγοί ταξί στα Γιάννενα οφείλουν σημαντικά ποσά σήμερα στον ΟΑΕΕ και αδυνατούν πλήρως να τα αποπληρώσουν.
Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην κάμερα
της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Ιωαννίνων Μιχάλης Ψίνας. Αναφερόμενος στα προβλήματα που έχουν ζώσει τον κλάδο, ο κ. Ψίνας σημείωσε οτι η κίνηση είναι κατά πολύ μειωμένη και ως εκ τούτου όλοι οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες των ταξί αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.


"Αυτό που ζητάμε είναι να γίνουν σωστές ρυθμίσεις και πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών ως το τέλος του 2013, ενώ ζητάμε και πολλές δόσεις, ακόμη και ως 100. Ευελπίστούμε ότι θα έχουμε κάποιες ρυθμίσεις, γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ψίνας.
"Να μην ξανασυμβεί"
Τέλος, σε ό, τι αφορά το θέμα που ανέδειξε ο όμιλος ΒΗΜΑ, σχετικά με την μίσθωση 9 ταξί απο την Κέρκυρα προς 300 ευρώ το καθένα για την πρόσφατη μεταφορά του Γερμανού Προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ, ο κ. Ψίνας υπογράμμισε πως έγινε μια έρευνα στο Υπουργείου Εξωτερικών από τους βουλευτές της περιοχής μας. "Το θέμα έφθασε και μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προφανώς έγινε ΕΔΕ για να διερευνηθεί ποιος ήταν αυτός που έκανε αυτή τη μίσθωση, εφόσον υπήρχαν ταξί στα Γιάννενα για να δρομολογήσουν αυτό το έργο. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον" σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...