Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΛΑΣΙΤΑ: Όχι στο πολυνομοσχέδιο που εξοντώνει τους Έλληνες οδηγούς ταξί..!

Συνάδελφοι, οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο μας δεν επιτρέπεται να αφήσουν κανένα αδιάφορο. Για όλους τους αυτοκινητιστές θα πρέπει να ξεκινήσει
δυναμικά ένας ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. Η Κυβέρνηση των τροϊκανών τοκογλύφων δεν φέρνει στην βουλή ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει κάποιες απλές ρυθμίσεις.
Το νομοσχέδιο που έρχεται να ψηφιστεί αποτελεί δαμόκλειο σπάθη για όλους τους αυτοκινητιστές και της οικογένειες τους.  Όλοι γνωρίζουμε και ο Ελληνικός λαός καλύτερα, την κοινωνική προσφορά του ΤΑΞΙ και την εξυπηρέτηση στους Έλληνες πολίτες και τους ξένους επισκέπτες στην χώρα μας.
Από το συνεχώς μειούμενο, λόγω των πολιτικών αποφάσεων, μεροκάματο μας, προσπαθούμε να ζούμε αξιοπρεπώς. Να μεγαλώσουμε και να σπουδάσουμε τα παιδιά μας, να συντηρήσουμε τα αυτοκίνητα μας (που όλοι γνωρίζουμε πόσο ακριβά κοστίζει), ώστε ο πολίτης που χρησιμοποιεί ταξί να το βρίσκει καθαρό και περιποιημένο.
Ο ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ από το ξεκίνημα του είχε προαναγγείλει και καταγγείλει τις μεθοδεύσεις που αφορούσαν τον κλάδο μας, όταν οι άλλοι εργατοπατέρες σφύριζαν αδιάφορα. Εμείς δυναμικά αποκαλύπταμε και φωνάζαμε για τα μεθοδευμένα σχέδια των κυβερνώντων. Αυτό το σχέδιο για τα ΤΑΞΙ που είναι σχεδόν παρόμοιο με ότι σήμερα ισχύει στο Λονδίνο δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. ΟΧΙ μόνο εμάς αλλά και τους πολίτες που εξυπηρετούμε.
Μόνο τον τελευταίο χρόνο από τα "ελεύθερα ταξί" στο Λονδίνο έχουν καταγγελθεί 166 υποθέσεις βιασμού. Υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά ληστειών και ξυλοδαρμών και δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι οδηγοί αυτών των οχημάτων είναι ασιατικής και αλβανικής καταγωγής.
Ο ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ. γνωρίζει και συνεχώς αναφέρει ότι μόνο με μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα έχει πρώτα απ' όλους τους Έλληνες πολίτες και εργαζόμενους θα υπάρξει προστασία όλων των παραγωγικών κλάδων και των κλάδων παροχής υπηρεσιών.
Σήμερα όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι την Ελλάδα την κυβερνάνε αχυράνθρωποι ξένων τοκογλύφων. Αυτά τα αδίστακτα ανδρείκελα θέλουν να αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί εκατοντάδες άδειες και από ιδιοκτήτες, να μας μεταβάλουν σε τριτοκοσμικούς οδηγούς των 500 ευρώ μηνιαίως. Αποτελεί υποχρέωση σήμερα συνάδελφοι η μαζική αντίδραση όλων. Να είστε σίγουροι ότι πίσω από κάποιες σκόρπιες διαμαρτυρίες εργατοπατέρων υπάρχει και συναίνεση που έχει εξαγοραστεί πλουσιοπάροχα.
Συνταχθείτε μαζί με τους Έλληνες Εθνικιστές του ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ. για δυναμικές αντιδράσεις, όταν οι ξενόδουλοι υπηρέτες καταθέσουν το καταστροφικό νομοσχέδιο στην Βουλή. Για την ζωή μας, την οικογένεια και την ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να αγωνιστούμε.
Υ.Γ.  Όσοι βουλευτές ψηφίσουν αυτό το αισχρό νομοσχέδιο είναι ανεπιθύμητοι για κάθε επαγγελματία οδηγό ΤΑΞΙ.
ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ.


ΠΗΓΗ: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...