Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 27-03-2014..!

Ναύπακτος 27-3-2014
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ, ΧΑΣΑΜΕ!!

Συνάδελφοι,
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός σήμερα από τους δαίμονες της ιδεολογίας και της “δικής μας” αλήθειας, που έχουν αλυσοδέσει

την ψυχή μας, διαιρούν το λαό και δεν μας αφήνουν να δούμε το άμεσο συμφέρον του κλάδου των ταξί της χώρας μας κατάματα.

Μετά τις συμφωνίες για το ξεπούλημα του έργου των ταξί επί Παπαδήμα, στα μεγάλα αόρατα αφεντικά που ασελγούν στη χώρα (ΣΕΤΕ, κ.α), ήρθε πάλι η στιγμή αιφνιδίως να ξύσουν πληγές...

Ο ανεκδιήγητος Ραγκούσης, για να πέσει το μήλο, έκοψε το κοτσάνι. Τούτοι εδώ, άπληστοι λύκοι, έκοψαν το μήλο κι αφήσανε το κοτσάνι! Μέχρι να το κόψουν κι αυτό...

Τόση λύσσα έχουν με το έργο μας, που δεν θέλουν ν' αφήσουν ούτε το κοτσάνι να φαίνεται... Μόνο το κλαρί! Αυτό έγινε με τις διατάξεις του νέου πολυνομοσχεδίου που ζητάνε να εγκριθεί.

α) Για να δοθεί μεγαλύτερη δυνατότητα κλοπής του έργου μας, επιτρέπουν να συνάπτονται δυο συμβάσεις έργου το 12ωρο (αντί μίας μέχρι τώρα – Ν.4093)...! Με τα ίδια έξοδα του οδηγού τους προφανώς!

β) Κατεβάζουν τη δυνατότητα μεταφοράς κάτω από τα 1.500 c.c. Αυτό σημαίνει οικονομικότερο κόστος κίνησης και μεγαλύτερη προσφορά αυτ/των στον ήδη υπάρχοντα στόλο τους.

Αντίθετα με μας, τους νόμιμους εκμεταλλευτές αυτού του έργου μεταφοράς (αποδείξεις, Φ.Π.Α., ταξίμετρο κ.α).

Μερικοί κυβερνητικοί μαϊντανοί κατέκριναν τον υπουργό που ασχολείται τώρα αναρμοδίως, ότι μας χαϊδεύει (παρεπιπτόντως, είναι αυτός ο υπουργός που ξεκίνησε την καταστροφή του κλάδου αρμοδίως)...

Σας απαντάμε εμείς, ότι αυτή τη στιγμή, πλέον των 50.000 ιδιοκτητών και ασχολουμένων στα ταξί, δεν φτάνουν το εικοσάευρω στην είσπραξη βάρδιας. Για να μην “μπαίνει μέσα” το ταξί, απαιτούνται 42 ευρώ καθημερινά (υπάρχουν μελέτες). Δεν φτάνει η είσπραξη ούτε για πληρωμή ασφαλίστρων Ο.Α.Ε.Ε. Το 80% περίπου χρωστάει ασφάλιστρα.

Θα ήταν πιο τίμιο, να σκαρώσουν ένα νομοθέτημα που να λέει ότι για όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ να τους παίρνουν τις πινακίδες, να δεσμεύονται οι άδειες. Θα κάνατε δώρο στα πιράνχας τα αφεντικά σας, πολλαπλάσιο έργο μας... (τουρισμός – ενοικιαζόμενα κ.α)!!

Μας τελειώσατε με τη λεγόμενη “απελευθέρωση”, ένοχοι δωσίλογοι. Άραγε από πια σκλαβιά; Ανοίξατε τις κερκόπορτες του επαγγέλματoς μας και κλείσατε τα σπίτια μας!! Πιστοί ακόλουθοι στο καθεστώς δουλοπαροικίας που έχει επιβληθεί από ξένα συμφέροντα και υπηρετείτε από ντόπια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία. Κάθε Νομοσχέδιο που λαθραία περνάτε ως “κατεπείγον” κόβει κομματάκια του μεταφορικού μας έργου! Προς όφελος βέβαια των δικών σας αδίστακτων καρτέλ!!

Ψάξτε τώρα να βρείτε νέα αργία για να ξαναπετσοκόψετε ότι απέμεινε. Και φροντίστε να έχετε πλειοψηφία μετά τις 11:00 – 12:00 το βράδυ, διότι στις 25 Μαρτίου σας καταλάβαμε. Κρίμα, αλήτες!

Αν δεν σας βγαίνουν τα κουκιά, φροντίστε να στήσετε κανένα νέο κόμμα για να μας βολέψετε. Άραγε πιστεύετε ότι κοροϊδεύετε ακόμη το φουκαρά λαό;; Ήρθε η ώρα που η αγανάκτηση μετατρέπεται σε πολιτική απόφαση.

Κι αν τελειώσαμε μ' αυτούς που χαιρέκακα βάζουν τρικλοποδιές στη δουλειά μας και κλέβουν το ποιοτικό τμήμα της, τι να πούμε για τους διοικούντες μας που περίπου ζητωκραυγάζουν επειδή κι αυτή τη φορά κάτι σώσαμε...

Τι θα γίνει, ρωτάμε οι αφελείς, με :

α) τους λαθρομετανάστες
β) τα χρέη προς τον Ο.Α.Ε.Ε.
γ) τις κλωνοποιημένες εταιρείες Ρ/Τ (ταξιπλόν και α-μπε-μπα-μπλομ)
δ) φορολογία ταξί
ε) αγορά αυτ/του από εξωτερικό πέραν διετίας
στ) ένταξη ταξί στα Ε.Σ.Π.Α

Προς τα που πιέζετε, τι λένε οι... ανύπαρκτοι και -εν τέλει- τι κάνουμε; Ένας κλάδος ρημαγμένος και ταλαιπωρημένος από το ξεχαρβαλωμένο κράτος και τους υπηρετούντες άφαντους αρμοδίους ελεγκτικούς μηχανισμούς ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ;

Το αίμα που μας βυζαίνουν, είναι οι κόκκινες γραμμές που βάζαμε κάποτε...!!

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Συνάδελφοι,
ας μην εφησυχάζουμε. Αργά ή γρήγορα, αυτό που έχουν αποφασίσει τα ορκισμένα λαμόγια να αρπάξουν, θα το καταφέρουν. Χρειάζεται επαγρύπνηση διαρκής. Θα επανέλθουν ξαναβάζοντας στο κρεβάτι του Προκρούστη τη στοχευμένη λεία τους. Μαζί ενωμένοι, χωρίς ευχολόγια, απέναντι τους. Τώρα δεν χρειάζονται λουλούδια και πολυήμεροι ατέρμονοι διάλογοι. Οπλισμένοι με σιδερένια θέληση και έτοιμοι να τους πάρουμε κοντά μας στον τάφο που αδίστακτα έσκαψαν για μας!

Οι υποχωρήσεις και... το κλίμα συνεργασίας μας έφτασαν στην εσχάτη κατάντια.

Ανταμείψτε τους όπως τους πρέπει.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
 Αχτύπης Αθανάσιος                       Μπανιάς Θωμάς

Συνημμένo Αρχείo:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 27-03-2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...