Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Οδηγοί ταξί στο στόχαστρο σπείρας ληστών..!

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες, σε βάρος οδηγών ταξί και Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών σε συνεργασία
με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πρωινές ώρες της 6ης Μαρτίου συνελήφθησαν στην περιοχή των Αχαρνών πέντε ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 13, 16, 16, 22 και 23 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, από κοινού με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει το τελευταίο εξάμηνο εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί και Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, οι δράστες μίσθωναν ταξί από διάφορες περιοχές της Αττικής και αφού τα οδηγούσαν στην περιοχή των Αχαρνών, εντός του καταυλισμού Ρομά Αγίας Σωτήρας, ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και με τη χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή μαχαιριών, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Σε άλλες περιπτώσεις τοποθετούσαν πέτρες επί του οδοστρώματος, σε διάφορες οδούς στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών, διέκοπταν την κυκλοφορία των οχημάτων, ακινητοποιούσαν τους διερχόμενους οδηγούς και με τη χρήση σωματική βίας ή με την απειλή μαχαιριών τους λήστευαν.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει 17 ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί και Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και μία διάρρηξη-κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.


ΠΗΓΗ: http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...