Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Θύμιος Λυμπερόπουλος: Η ανάπτυξη θα φέρει την επανεκκίνηση στον κλάδο των ταξί..!

Ο πρόεδρος ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, με δηλώσεις του στο crashonline.gr αναφέρει ότι μόνο η τόνωση της ελληνικής οικονομίας θα
φέρει ανάσες σε ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί.
Την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας περιμένει ο κλάδος των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με σημαντικότερο βέβαια την έλλειψη ρευστότητας, σύμφωνα με τον κ. Λυμπερόπουλο.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ τόνισε:
«Τα πάντα εξαρτώνται από τους ρυθμούς ανάπτυξης. Ο κλάδος μας δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένα νομοσχέδια για να πάρει και πάλι εμπρός. Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να αρχίζουν να μπαίνουν και πάλι χρήματα στις τσέπες των πολιτών για να μπορούν να χρησιμοποιούν ταξί. Πρέπει λοιπόν να ανέβει ο κατώτατος ρυθμός και να τεθεί στο περιθώριο η πολιτική λιτότητας. Για τον λόγο αυτό θέλω να πω ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και να σταθούμε δίπλα σε αυτή την κυβέρνηση αναφορικά με τις σκληρές διαπραγματεύσεις που κάνει με τους δανειστές μας, με μοναδικό στόχο να ξεφύγουμε από καταστροφικές πολιτικές του παρελθόντος».
Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος λέγοντας:
«Οι πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης και οι τακτικές της οδήγησαν αρκετούς πολίτες και νοικοκυριά σε οικονομικό αδιέξοδο. Έτσι λογικό ήταν και είναι από την στιγμή που ο κάθε πολίτης δεν έχει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη να μην μπορεί να χρησιμοποιεί ταξί ακόμα και αν του είναι απαραίτητο σε κάποιες περιπτώσεις. Με αυτά τα δεδομένα το ένα έφερε το άλλο. Οι πολίτες δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ταξί και ο κλάδος μας πήρε την κατιούσα».
Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...