Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ολική ανατροπή στη Γενική Συνέλευση του Ραδιοταξί ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: "ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΧΙΟΥ"..!

Όπισθεν έβαλε η διοίκηση του Ραδιοταξί Χίου από τις αρχικές της θέσεις, έτσι όπως παρουσιάστηκαν σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π»
, συντασσόμενη πλέον με το αίτημα μερίδας οδηγών να εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα εύρεσης ΤΑΞΙ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβάτες να επιλέγουν εκείνοι το ταξί που επιθυμούν μέσω διαδικτύου.
Υπό το φόβο διάσπασης του σωματείου, γεγονός που θα οδηγούσε μοιραία στον οικονομικό μαρασμό του και συνεπώς στο λουκέτο, η Γενική Συνέλευση του Ραδιοταξί αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης να λάβει μία σημαντική απόφαση που αναμένεται να εκσυγχρονίσει το συγκοινωνιακό τοπίο του νησιού.
Το σχέδιο
Ο σχεδιασμός της διοίκησης του Ραδιοταξί προβλέπει την τοποθέτηση ειδικών τάμπλετ σε όλα τα οχήματα και σύνδεσής τους με τον κεντρικό υπολογιστή του Ραδιοταξί Μυτιλήνης ο οποίος εξυπηρετεί ακόμα δύο νησιά στο Αιγαίο.
Ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα μέσω εφαρμογής κινητού να επιλέξει το ταξί που επιθυμεί και να το καλέσει για συγκεκριμένο δρομολόγιο και συγκεκριμένη ώρα.
Σε πρώτη φάση το νέο σύστημα θα δοκιμαστεί για ένα εξάμηνο και αν αποδώσει τα αναμενόμενα, το σωματείο θα προχωρήσει στην αγορά αυτόνομου υπολογιστή που θα εγκατασταθεί στο νησί προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των επιβατών της Χίου.
«Όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα το οποίο θα δούμε κατά πόσο μας εξυπηρετεί ή όχι. Δεν προδικάζουμε κανένα αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσουμε το νέο σύστημα, θα δούμε τι ατέλειες έχει, αν μας εξυπηρετεί και στη συνέχεια θα συζητήσουμε για την τελική αποδοχή του», ανέφερε μιλώντας στον «π» ο πρόεδρος του Ραδιοταξί Ν. Τζήκας. 

Ραδιοταξί Μυτιλήνης: "Αντισυναδελφική συμπεριφορά από τον Ν. Τζήκα"

Την ίδια ώρα με ανοιχτή επιστολή του στον "π" το Ραδιοταξί Μυτιλήνης απαντά στον πρόεδρο του Ραδιοταξί Χίου Ν. Τζήκα με αφορμή τα λεγόμενά του σε προηγούμενο δημοσίευμα του "π" κατηγορώντας τον για αντισυναδελφική συμπεριφορά.
Αναλυτικά η επιστολή
"Αγαπητοί,
Στα πλαίσια των επαγγελματικών δράσεων της ένωσής μας «Ραδιοταξί Μυτιλήνης» ( με άδεια λειτουργίας  από την « Ε.Ε.Τ.Τ » ) και ιδιαίτερα της εφαρμογής λογισμικού διαχείρισης  στόλου αυτοκινήτων ταξί, προσκληθήκαμε από τους συναδέλφους της Χίου, προκειμένου να τους παρουσιάσουμε τη νέα αυτή πρωτοποριακή μέθοδο, προσέγγισης και εξυπηρέτησης πελατών.
Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση τους, πράγματι παρουσιάσαμε στη Χίο και στους συναδέλφους μας σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα το συγκεκριμένο πρόγραμμα , προτιθέμενοι η «πλατφόρμα» μας να αναλάβει τη διαχείρισή των ταξί της Χίου, εάν το επιθυμούσαν φυσικά οι συνάδελφοι. Ουδεμία σχετική  πίεση ασκήσαμε στους συναδέλφους στη Χίο και μας προκαλεί έκπληξη η επίθεση που εξαπέλυσε με τη συνέντευξη του , ο Πρόεδρος του «Ραδιοταξί       Χίου» κ. Ν. Τζήκας  κάνοντας λόγο για αλληλοσπαρασσόμενους οδηγούς ταξί στη Μυτιλήνη .
Πληροφορούμε τον κ. Πρόεδρο ότι το «Ραδιοταξί Μυτιλήνης» έχει κάνει άλματα προόδου αναζητώντας τρόπους εκσυγχρονισμού του επαγγέλματος και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας , πράγμα που φαίνεται από τη διαρκή αύξηση της δουλειάς μας . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δε, έχουμε παρουσιάσει σε πολλές αντίστοιχες ενώσεις συναδέλφων εκτός Λέσβου ,μερικές εκ τις οποίες ήδη το χρησιμοποιούν , στηριζόμενοι στη δικές μας τεχνικές δυνατότητες και εμπειρία χωρίς κανένα πρόβλημα .
Καλό θα ήταν ο κ. Πρόεδρος πριν κάνει σχόλια , να ενημερώνεται για νομικά θέματα και κανονισμους του τρόπου λειτουργίας των ταξί και για τεχνικά θέματα για να μην εκτίθεται διότι , 1ον αν πχ 15 -20 συνάδελφοι αποχωρήσουν ( πράγμα που απευχόμαστε γιατί είμαστε κατά των διασπάσεων ) δεν χρειάζεται να ιδρύσουν ραδιοταξί , για να δουλέψουν με κάποια εφαρμογή 2ον  αν επιθυμούν μπορούν και να ιδρύσουν νέο ραδιοταξί  αν συγκεντρώνουν  το 30% του συνόλου των ΕΔΧ της έδρας βάσει του  Ν.4199/13 , 3ον δεν υπάρχουν στη Μυτιλήνη 4 « διαδικτυακές εφαρμογές  » , 4ον Η  εξάρτηση από τη Μυτιλήνη , θα ήταν μόνο στο επίπεδο ότι ουσιαστικά θα χρησιμοποιούσαν οι Χιώτες  τα μηχανήματα μας ( server ) για να ρίξουν  άμεσα και κάθετα το κόστος λειτουργίας τους και άλλωστε  στα υπάρχοντα  δικά τους  τηλέφωνα θα τηλεφωνούσαν οι πελάτες τους  .  
Σαν Δ.Σ , είμαστε πάντα διαθέσιμοι να εξηγήσουμε στον κ. Πρόεδρο ,  οτιδήποτε ενδεχομένως δεν γνωρίζει  , για θέματα ταξί , διοικητικά , νομικά , τεχνικά η άλλα .
Επειδή μάλιστα περιβάλουμε με σεβασμό και εμπιστοσύνη τους συνάδελφους μας της Χίου χωρίς διάθεση να επεισέλθουμε στα εσωτερικά τους ,θα αναμέναμε από τον κ. Τζήκα μια συγνώμη για την άκομψη,αν μη τι άλλο και αντισυναδελφική συμπεριφορά του".
ΠΗΓΗ: http://www.politischios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...