Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο.Α.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ “ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ - 31/3/2015..!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

             ΟΑΕΕ
      ΓΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ        

                                                                                                                                                                                                    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 31/3/2015
ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ “ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ”
ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Στο πλαίσιο της απλούστευσης των διαδικασιών, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του ενιαίου τύπου “βεβαίωσης”, η οποία θα χρησιμοποιείται από όλες τις Περιφερειακές Υπηρεσίες του Οργανισμού. Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, η ασφαλέστερη διεξαγωγή της εργασίας, η ομοιογένεια στις εκδιδόμενες πράξεις.

Η χρήση της συγκεκριμένης φόρμας “βεβαίωσης” στο πλαίσιο της νέας εφαρμογής, θα καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, σε αντίθεση με την παρούσα πρακτική, όπου η σύνταξη κάθε τύπου, είδους και περιεχομένου βεβαίωσης γίνεται χειρόγραφα, με τρόπο διαφορετικό ανά Οργανική μονάδα.

Στην εφαρμογή θα υπάρξει ανάλυση, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αντιμετωπίζονται  όλες οι πιθανές περιπτώσεις. Σε κάθε επίπεδο ανάλυσης, θα υπάρχει το σχετικό κείμενο, καθώς και οι διατάξεις που διαμορφώνουν το αναγκαίο νομοθετικό πλαίσιο.

Έτσι για πρώτη φορά ομαδοποιούνται, κατηγοριοποιούνται, αναλύονται δεδομένα και εκδίδονται πράξεις με ενιαίο, τυποποιημένο τρόπο, αποσκοπώντας στην διευκόλυνση εργαζομένων και ασφαλισμένων, στην απλοποίηση  της συγκεκριμένης διαδικασίας, στην εξοικονόμηση εργατοωρών, στην φιλικότερη αντιμετώπιση του ασφαλιστικού κοινού και στην ελαχιστοποίηση του ανθρώπινου λάθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...