Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΑΡΘΡΟ Του Κώστα Περδικάρη, μέλος του Δ.Σ του ΣΑΤΑ: Να αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα σίγουρο και οργανωμένο επάγγελμα..!

Σε πείσμα όσων επέμεναν ότι το επάγγελμα του ταξιτζή θα είναι από τα πρώτα που θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εμείς
είμαστε ακόμη εδώ. Το ίδιο δυνατοί και το ίδιο αποφασισμένοι να υπηρετούμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.  Τα τελευταία χρόνια άλλαξαν πολλά στη ζωή μας.  

Η τεχνολογία άλλαξε την καθημερινότητά μας, άλλες φορές κάνοντάς την πιο εύκολη κι άλλες φορές κάνοντάς την πιο περίπλοκη.  Από μας τους ανθρώπους εξαρτάται αν την διαχειριστούμε προς το συμφέρον μας. Επιμένω ότι ο ανθρώπινος παράγοντας θα καθορίζει πάντα τις εξελίξεις. Εμείς θα έχουμε τον πιο καθοριστικό ρόλο, σε μας θα ανήκει η πρώτη και η τελευταία κουβέντα.
Είναι γεγονός, ότι ο ανταγωνισμός στη δουλειά μας μεγάλωσε. Και γίνεται ακόμη μεγαλύτερος όχι   μόνο επειδή  ο αριθμός των ταξί στην Αθήνα είναι δυσανάλογος με τη ζήτηση για ταξί, αλλά και γιατί  είναι  πλέον  περιορισμένες  οι οικονομικές δυνατότητες των ανθρώπων . Με δεδομένο ότι αυτές οι συνθήκες πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε και τη στρατηγική μας και τις επιθυμίες μας. 
Εάν θέλουμε να κρατήσουμε σε αξιοπρεπή επίπεδα το επάγγελμά μας , θα πρέπει να στραφούμε στην οργάνωση.  Να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία και τις σύγχρονες μεθόδους  κλήσης ταξί για δικό μας όφελος. Η συνεργασία όλων των ραδιοταξί προς αυτή την κατεύθυνση, με την καθοδήγηση του ΣΑΤΑ είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην χαθεί  μέσα από τα χέρια μας  ότι πολυτιμότερο αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το πελατολόγιό μας.
Κι άλλες φορές στο παρελθόν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι συλλογικά. Με εξαίρεση τους μεγάλους αγώνες του κλάδου το καλοκαίρι του 2011, ποτέ άλλοτε δεν είμαστε όσο ενωμένοι θα έπρεπε. Τώρα όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η συνεργαζόμαστε ή γινόμαστε εύκολη λεία για όσους βιάζονται να μας πετάξουν στο περιθώριο. Αν αποτύχουμε δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία. Αν τα καταφέρουμε θα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα σίγουρο και οργανωμένο επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...