Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ενιαία εφαρμογή κλήσης και διαχείρισης ταξί υπό την ομπρέλα του ΣΑΤΑ..!

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον κλάδο των ταξί, είναι τέτοιες, που μας αναγκάζουν να πάρουμε άμεσα μέτρα προστασίας της δουλειάς μας
.

Η είσοδος των ιδιωτών  σε συνδυασμό με την άρνηση των ραδιοταξί να συνενωθούν και να παλέψουν τον εσωτερικό  ανταγωνισμό, καθιστούν αναγκαία την συσπείρωση όλων των ταξιτζήδων της Αθήνας, είτε είναι ενταγμένοι σε ραδιοδίκτυα είτε όχι.
Κανένα ραδιοταξί, κανένας ταξιτζής δεν μπορεί μεμονωμένα να παλέψει την καρτελοποίηση που επιχειρούν τα ιδιωτικά συμφέροντα.
 
Αυτή την πρωτοβουλία – να σταματήσουμε τα ιδιωτικά συμφέροντα και να μην γίνουμε οδηγοί με μισθούς Πακιστάν -  αναλαμβάνει το Συνδικάτο μας και καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Θεωρούμε ότι ο μοναδικός τρόπος να διατηρήσουμε τη δουλειά μας, είναι η μαζική συσπείρωση και η μαζική συμμετοχή όλων, σε μια ενιαία εφαρμογή κλήσης και διαχείρισης ταξί υπό την ομπρέλα του ΣΑΤΑ.
Ζητάμε λοιπόν την έμπρακτη στήριξη  όλων σας  σε αυτό το εγχείρημα,  που αποσκοπεί, όχι στον κατακερματισμό των ραδιοταξί, αλλά ΜΟΝΟ στην προστασία του κλάδου από την επέλαση των ιδιωτών και στην διατήρηση του μεταφορικού έργου ΜΟΝΟ από μας.
Συνάδελφοι,

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΩ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ,  ΕΙΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ  ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Επισυνάπτεται  φόρμα επικοινωνίας, την οποία αφού την συμπληρώσετε στείλτε τη:
Στο FAX 210 5224749 
ή στο email του ΣΑΤΑ info@satataxi.gr 
 ή στα γραφεία του  Σ.Α.Τ.Α  Μάρνη 17, Αθήνα, Τ.Κ  10433

Κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο, προκειμένου να κατεβάσετε την φόρμα ενδιαφέροντος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...