Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πέταλο Μαλιακού: Από Δευτέρα παραδίδονται τα έργα του αυτοκινητόδρομου..!

Από αύριο Δευτέρα θα ξεκινήσει να παραδίδεται στην κυκλοφορία το σύνολο των έργων του αυτοκινητόδρομου που εκκρεμούν στο Πέταλο του Μαλιακού
.
Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα αύριο Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί το…

ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού από Λάρισα προς Λαμία στην παράκαμψη της Στυλίδας ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να παραδοθεί και το ρεύμα από Λαμία προς Λάρισα. 
Πρόκειται για ένα νέο αυτοκινητόδρομο μήκους 20 χιλιομέτρων με τούνελ και κοιλαδογέφυρες που εκτελέστηκε ως δημόσιο έργο που έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στον παραχωρησιούχο που έχει αναλάβει την κατασκευή του Ε65. 
Ταυτόχρονα, ολοκληρώνονται τα έργα στην είσοδο της Λαμίας τα οποία έχουν παραδοθεί εν μέρει, και μέσα στη βδομάδα αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία συνολικά το συγκεκριμένο έργο.
Αξίζει να σημείωθει πως από αύριο Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία των διοδίων που έχουν εγκατασταθεί ανάμεσα σε Λαμία και Στυλίδα στο 217 χλμ της ΠΑΘΕ Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε θα λειτουργήσει ένας μετωπικός σταθμός διοδίων στο 217 χλμ όπου τα Ι.Χ. θα πληρώνουν 1,75 ευρώ και θα λειτουργήσουν και δύο πλευρικοί σταθμοί αυτός της Αγίας Μαρίνας όπου τα Ι.Χ. θα πληρώνουν 1,20 ευρώ και στον Καραβόμυλο όπου τα ΙΧ θα πληρώνουν 0,65 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...