Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: Πλάνα από το θανατηφόρο τροχαίο των διεθνών: Νεκρός ο οδηγός ταξί - Με ράμματα γλίτωσαν οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης..!

Νεκρός είναι ο ένας οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί που μετέφερε τους Ταχτσίδη, Μόρα και Φετφατζίδη
προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, τα ξημερώματα στην Ουγγαρία. Οι τρεις Έλληνες διεθνείς παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν στην ουγγρική πρωτεύουσα.
Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από τη Βουδαπέστη αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί, στο οποίο επέβαιναν οι Έλληνες παίκτες, είναι νεκρός. Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα όταν διερχόμενο όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίες και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό στο οποίο βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής. Οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης δεν αναχώρησαν με την πτήση τσάρτερ της ομάδας για την Ελλάδα αλλά κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης προκειμένου να πάρουν άλλη πτήση προς την Ιταλία και να ενσωματωθούν στους συλλόγους τους.
Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΠΟ, κανένας από τους τρεις παίκτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά και όλοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Καραγκούνης, γνωστοποίησε ότι απλά χρειάστηκε να γίνουν κάποια ράμματα στον Φετφατζίδη ενώ ελαφρά από την σύγκρουση τραυματίστηκε και ο Ταχτσίδης.
Παίρνουν εξιτήριο
Ο σύμβουλος της ελληνικής πρεσβείας στη Βουδαπέστη, Λάμπρος Τσόκος διαβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι Έλληνες διεθνείς είναι καλά στην υγεία τους και πως για προληπτικούς λόγους παρέμειναν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, από το οποίο θα πάρουν εξιτήριο το απόγευμα.
«Τα παιδιά είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί. Καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο το ταξί τους συγκρούστηκε με ένα ΙΧ. Οι παίκτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους. Είναι επιπόλαια τα τραύματά τους. Ο οδηγός του άλλου αυτοκίνητου δυστυχώς πέθανε. Οι παίκτες είναι καλά, πήγα και τους είδα. Θα πάρουν εξιτήριο μέσα στην ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα βγουν. Ο Φετφατζίδης έχει κάνει κάποια ράμματα στο κεφάλι. Ο δρόμος είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά δεν γίνονται συχνά ατυχήματα εκεί. Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.







ΠΗΓΗ:  http://www.iefimerida.gr/news/198889/plana-apo-thanatiforo-trohaio-ton-diethnon-nekros-o-odigos-taxi-me-rammata-glitosan-oi#ixzz3VsjVBN46

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...