Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Μύκονος: Την μεταφορά των ταξί στην Κολοκύθα εισηγείται η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής..!

Την μεταφορά της πιάτσας των ταξί για τους μήνες του καλοκαιριού και τους τελευταίους της Άνοιξης αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατά την τελευταία
συνεδρίασή της. Παρά τις αντιρρήσεις του Προέδρου και μελών του Σωματείου των αυτοκινητιστών, η Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία την μετακίνηση της πιάτσας στην Κολοκύθα, κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στον σημερινό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. 

Οι ιδιοκτήτες ταξί επιθυμούν την μετακίνηση της πιάτσας τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για το σημείο που προτείνεται. Οι ίδιοι επιδιώκουν την τοποθέτηση της πιάτσας στην πλατεία πίσω από το κτήριο του ΟΤΕ, εκεί που είναι και η αφετηρία κάποιων γραμμών του ΚΤΕΛ. Επίσης είχαν προτείνει ακόμη και το σημείο μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ στο Καμνάκι, δίπλα σε φούρνο της περιοχής, Μάλιστα πρότειναν την διαμόρφωση χώρου με δικά τους έξοδα προκειμένου να κάνουν κυκλική πορεία εισερχόμενοι από τον σημερινό πεζόδρομο και βγαίνοντας από την μπάρα.

Αφού εξετάστηκε το ενδεχόμενο συγκεκριμένου αριθμού ταξί στην περιοχή πίσω από τον ΟΤΕ μαζί με τα λεωφορεία, γεγονός για το οποίο εκφράστηκε προβληματισμός από το σωματείο αυτοκινητιστών για την ύπαρξη ενδεχόμενου ατυχήματος και μετά από αρκετή ώρα συζήτησης, η πρόταση του Προέδρου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και περιλαμβάνει την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την πλατεία Μαντώ στην Κολοκύθα, παραπλεύρως του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, από 15 Απριλίου έως 30 Οκτωβρίου, πιλοτικά και εποχικά. Στον ίδιο χώρο με την αφετηρία ορισμένων δομολογιακών γραμμών του ΚΤΕΛ. 

Από την πλευρά των συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας που συμμετέχουν στην επιτροπή αναφέρθηκε ότι ο συνδυασμός τους θα καταθέσει ολοκληρωμένη την πρότασή του, στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο καλείται να λάβει και την τελική απόφαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...