Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

KKE: Ποινικοποίηση της λαϊκής δράσης η δίωξη 123 αυτοκινητιστών ταξί..!

Να σταματήσει τώρα η δίωξη των 123 ιδιοκτητών ταξί που σύρονται σε δίκη επειδή συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του κλάδου ζητά το ΚΚΕ.

Παρατίθεται ολόκληρη ηανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ:
«ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ 123 ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
Μετά τις αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις που κηρύσσουν τη μία μετά την άλλη τις απεργίες παράνομες, μετά την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό, τα ΜΑΤ απέναντι στους αγρότες, την κυβερνητική προβοκάτσια, επίθεση και δίωξη κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, αυτή τη φορά 123 ιδιοκτήτες ταξί σύρονται σε δίκη την Τρίτη 5/2, επειδή συμμετείχαν στις περσινές κινητοποιήσεις του κλάδου. Πρόκειται για άλλη μια απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια ποινικοποίησης της λαϊκής δράσης που φανερώνει ότι όσο πιο βάρβαρη γίνεται η αντιλαϊκή πολιτική τόσο πιο ωμή γίνεται η καταστολή. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη και γι’ αυτή την εξέλιξη.
Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η μαζική δίωξη! Η επιχείρηση της κυβέρνησης και των συμμάχων της να αλυσοδέσει το λαό με τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η πολιτική που τον θυσιάζει για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, πρέπει να αποτύχει. Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι το δόγμα "Νόμος και Τάξη" αποτελεί επιχείρηση φίμωσης του αγωνιζόμενου λαού. Δε θα περάσει».

http://www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...