Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η διαμαρτυρία των ιδιοκτητών περιφερειακών ταξί Καστοριάς..!

Ειρηνική διαμαρτυρία πραγματοποίησα οι ιδιοκτήτες περιφερειακών ταξί Καστοριάς.
Αφού μετέφεραν τους μαθητές στις σχολικές μονάδες, συγκεντρώθηκαν στο πάρκο
κυκλοφοριακής αγωγής και κατευθύνθηκαν στη συνέχεια με τα αυτοκίνητά τους στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.
Στη συνάντηση που είχαν με τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο, του επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους.
«Βρισκόμαστε στο 2013 ωστόσο, τα περιφερειακά ταξί λειτουργούν με το καθεστώς που ίσχυε το 1960. Ζητάμε να γίνουμε ένα ταξί Ν. Καστοριάς προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες και να έχουν χαμηλότερο κόστος οι διαδρομές. Για παράδειγμα: ΣΕ μια απόσταση 15χλμ σήμερα, δουλεύουμε με διπλή ταρίφα και η διαδρομή χρεώνεται με το ποσόν των 17, 5 ευρώ». Δήλωσε ο πρόεδρος των Περιφερειακών ταξί Ν. Καστοριάς Γιώργος Μουχαρέμης.
Ένα ακόμη αίτημα που έθεσαν στον Αντιπεριφερειάρχη, ήταν η καταβολή του ποσού που τους οφείλει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από τα σχολικά δρομολόγια.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος, άκουσε τα αιτήματά τους και δεσμεύθηκε ότι σε όσα από αυτά άπτονται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, θα προσπαθήσει να βρει κάποια λύση.
Για τα σχολικά δρομολόγια, ο κ. Σαββόπουλος δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα καταβληθεί στους ιδιοκτήτες ταξί ένα μέρος των χρημάτων.
Οι ιδιοκτήτες Περιφερειακών ταξί Ν. Καστοριάς, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους στην περίπτωση που δεν επιλυθούν τα αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Ελένη Ψωμαδάκη
Εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

http://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...