Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μεροκάματο του τρόμου για τους οδηγούς ταξί..!

«Τρόμος» επικρατεί στους κόλπους των ταξιτζήδων, καθώς όλο και περισσότεροι οδηγοί πέφτουν θύματα ένοπλης ληστείας για λίγα ευρώ.

Σοκ προκαλεί η περιγραφή ενός οδηγού ταξί, αναγνώστη του enikos.gr , ο οποίος όπως αναφέρει χθες τα ξημερώματα τραυμάτισαν έναν συνάδελφό του στη Νίκαια.
Ο συνάδελφός του, περιγράφει ο ίδιος, είχε τελειώσει τη βάρδιά του και επέστρεφε στο σπίτι του. Στο Μοναστηράκι, όπου βρισκόταν, τον σταμάτησαν για δρομολόγιο με προορισμό λίγο πιο πάνω από το νεκροταφείο της Νεάπολης της Νίκαιας. Είπε λοιπόν να πάρει την τελευταία κούρσα της βραδιάς. Οι επιβάτες ήταν Έλληνες, ο ένας έκατσε στο μπροστινό κάθισμα και ο άλλος πίσω. Την ώρα που έφτασαν στον προορισμό τους, σημειώνει, επειδή δεν είχαν να πληρώσουν, έβγαλαν μαχαίρι και τον τραυμάτισαν. Ο ταξιτζής άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε στο δρόμο αιμόφυρτος.
Μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε δύο χτυπήματα στην πλάτη, ένα στο λαιμό και ένα στα χέρια. Χειρουργήθηκε, και ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, επισημαίνει ο οδηγός ταξί, αναγνώστης του enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...