Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΣΕΒΕ: Δε θα περάσει η τρομοκρατία στα ταξί..!

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει» δηλώνει η Γραμματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, σε ανακοίνωσή της για τις δίκες των αυτοαπασχολούμενων στα
ταξί, στην οποία αναφέρει επίσης:
«Η αντιλαϊκή τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) έχει επιλέξει το δρόμο της καταστολής ενάντια σε οποιοδήποτε εργαζόμενο, διεκδικεί τα δικαιώματά του.
Με πολιτική εντολή οι δυνάμεις καταστολής και οι εισαγγελείς επεμβαίνουν οπουδήποτε εμφανίζονται εστίες αντίστασης.
Επιτίθενται απρόκλητα στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και συνδικαλιστές σωματείων και ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, στήνοντας ταυτόχρονα προβοκάτσια "καταστροφών".
Στέλνουν τα ΜΑΤ στους αγρότες.
Επιτίθενται σε εργαζόμενους στο Αιγίνιο.
Προχωράνε σε επίταξη των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και απειλούν με διώξεις, τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Την ίδια ώρα καλούν την Τρίτη 5 Φλεβάρη στα δικαστήρια του Πειραιά τους πρώτους 123 ταξιτζήδες, από τους 7.500 ιδιοκτήτες ταξί, που έχουν σχηματίσει δικογραφία για να δικαστούν για την συμμετοχή τους στη μεγάλη απεργία του κλάδου, το καλοκαίρι του 2011.
Η αντιλαϊκή συγκυβέρνηση ποινικοποιεί τους αγώνες, ποινικοποιεί το δικαίωμα στην απεργία, το δικαίωμα των εργαζομένων να παλέψουν για δουλειά με δικαιώματα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει καθημερινά και που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ στη καταστροφή.
Καταγγέλλουμε τον αντιλαϊκό - αντιδημοκρατικό κατήφορο της Κυβέρνησης. Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους που διώκονται.
Είμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα τους.
Καλούμε τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ να συμβάλουν με όλους τους τρόπους στο να διαμορφωθεί ένα κύμα αλληλεγγύης με αποφάσεις - ψηφίσματα Διοικητικών Συμβουλίων Ομοσπονδιών, Σωματείων και Ενώσεων. Να διατρανώσουμε έτσι την αντίθεσή μας, στην πολιτική καταστολής της κυβέρνησης, να βάλουμε φρένο σε μια πολιτική που από τη μια παίρνει καθημερινά αντιλαϊκά μέτρα και από την άλλη απαγορεύει και ποινικοποιεί κάθε αντίσταση.
Είναι αλλού νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι μπορούν να βάλουν το κίνημα στον γύψο. Θα σπάσουν τα μούτρα τους πάνω στην οργάνωση, το συντονισμό της αλληλεγγύης και την αγωνιστική ενότητα της λαϊκής συμμαχίας. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...