Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Την εκκαθάριση του μητρώου τους ζητούν, από το ΥΜΕ, οι οδηγοί ταξί..!

Με αφορμή τις πρόσφατες συλλήψεις οδηγών ταξί για «πειραγμένα» ταξίμετρα, αλλά και για ναρκωτικά, το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής ζητεί,
από το υπουργείο Μεταφορών, την εκκαθάριση του μητρώου των οδηγών ταξί.
«Στις 13/9/12 σε συνάντηση που είχαμε στο γραφείο σου και αφού εσύ μας ζήτησες τις προτάσεις μας για την βελτίωση των παρεχομένων μεταφορικών υπηρεσιών στο χώρο των ταξί σου είπαμε  τότε ότι ένα από τα πλέον επιτακτικά και ζωτικής σημασίας ζητήματα που θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να λυθεί ήταν η εκκαθάριση του Μητρώου Ειδικών Καρτών των οδηγών ταξί.
Αντί αυτού, σαν καλός εντολοδόχος και μιμούμενος λαμπρά το παράδειγμα του προκατόχου σου κ. Βορίδη, υπάκουσες πιστά στις οδηγίες του εντολέα σου κ. Λυμπερόπουλου και της μαφίας των μαντράδων που τον στηρίζουν.
Σήμερα η αποκάλυψη στοιχείων δειγματοληπτικών ελέγχων της τροχαίας από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα μιλάει για «πειραγμένα ταξίμετρα», για αλλοδαπούς οδηγούς που δεν μιλούν καν επαρκή Ελληνικά, για συνταξιούχους και Δημόσιους υπάλληλους που δεν δικαιούνται να οδηγούν ταξί, για ναρκωτικά κ.ο.κ.
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό αν όχι κακόβουλο να καμώνονται τώρα όλοι οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι στον χώρο μεταφορών ότι δεν ήξεραν. Ότι δεν γνώριζαν.
Και εσείς και ο κ. Βορίδης πριν από σας γνωρίζατε και ξέρατε.
Σας δώσαμε στοιχεία του ΙΚΑ προκειμένου να έχετε δυόμισυ δις ευρώ ετησίως έσοδα κατ έτος από τους ανασφάλιστους οδηγούς, αλλά επειδή αν γινόταν αυτό η μαφία των μαντράδων και του παρατρεχάμενού τους κ. Λυμπερόπουλου  θα έμενε χωρίς εργατικό δυναμικό τα αγνοήσατε κι αυτά.
Δεν έχετε πλέον κανένα άλλοθι.  Και εσείς και ο κ. Βορίδης πριν από σας γνωρίζατε και ξέρατε που οδηγεί η πολιτική άσκησης και προστασίας της διατήρησης των κλειστών επαγγελμάτων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΟΤΑ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...