Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ..!

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη για τις πληρωμές των μεταφορέων μαθητών

Θα θέλαμε να επισημάνουμε σε απάντηση προς τον Περιφερειακό Σύμβουλο,

επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής Παράταξης Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της οικολογίας κ. Κων/νο Πουλάκη τα εξής:


Την αιρετή περιφερείας Θεσσαλίας και ειδικότερα την αντιπεριφέρεια Καρδίτσας για την οποία και είμαστε καθ ύλη αρμόδιοι να απαντήσουμε, την απασχόλησε και την απασχολεί διαρκώς το θέμα της ομαλής μεταφοράς μαθητών. Επανειλημμένα ο αντιπεριφερειαρχης κ. Τσιάκος έχει συναντηθεί με τους μεταφορείς και τους έχει εξηγήσει την κατάσταση, ενώ έχει ζητήσει και την ανοχή τους, με στόχο το μεταφορικό έργο των μαθητών να γίνει ομαλά και χωρίς προβλήματα. 

Όλοι γνωρίζουν - προφανώς και ο κ. Πουλάκης - πως η καθυστέρηση στην αποπληρωμή των οδηγών ταξί, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην καθυστέρηση εκταμίευσης πιστώσεων από το κράτος.
Σε ότι αφορά πάντως τη διαβεβαίωση του υπουργού εσωτερικών κ. Στυλιανίδη ότι έχουν σταλεί τα χρήματα είναι ακριβής, όμως η σχετική εγγραφή έγινε στις 31 – 12 - 2012. Για να μπορέσει να γίνει η εκταμίευση των χρημάτων προς τους δικαιούχους θα πρέπει να γίνει τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας. Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα, οπότε και θα ανάψει το «πράσινο φώς» για την πληρωμή των δικαιούχων.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...