Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους οδηγούς ταξί της πλατείας Κορνάρου. Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κάποιοι καταστηματάρχες της περιοχής για τη χρήση της πιάτσας ταξί και τη ροή της κυκλοφορίας στο τμήμα του δρόμου μπροστά από τον Κουμπέ έχουν θορυβήσει τους ταξιτζήδες. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν τη Δευτέρα ωστόσο απορίας άξιο είναι γιατί οι καταστηματάρχες στρέφονται κατά της πιάτσας αφού την άδεια λειτουργίας της την έχει δώσει ο δήμος Ηρακλείου και την έχει προσυπογράψει η Περιφέρεια. Οι επαγγελματίες οδηγοί από την πλευρά τους αναρωτιούνται σε τι ενοχλούν τα καταστήματα; Μπορεί η πόλη να μείνει χωρίς πιάτσα ταξί σε αυτό το σημείο; Τα ερωτηματικά είναι πολλά και ο αναβρασμός μεγάλος...!

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους οδηγούς ταξί της πλατείας Κορνάρου. 

Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κάποιοι καταστηματάρχες της περιοχής για τη
χρήση της πιάτσας ταξί και τη ροή της κυκλοφορίας στο τμήμα του δρόμου μπροστά από τον Κουμπέ έχουν θορυβήσει τους ταξιτζήδες. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν τη Δευτέρα ωστόσο απορίας άξιο είναι γιατί οι καταστηματάρχες στρέφονται κατά της πιάτσας αφού την άδεια λειτουργίας της την έχει δώσει ο δήμος Ηρακλείου και την έχει προσυπογράψει η Περιφέρεια.

Οι επαγγελματίες οδηγοί από την πλευρά τους αναρωτιούνται σε τι ενοχλούν τα καταστήματα; Μπορεί η πόλη να μείνει χωρίς πιάτσα ταξί σε αυτό το σημείο; Τα ερωτηματικά είναι πολλά και ο αναβρασμός μεγάλος...

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...