Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Παράταση για την αλλαγή χρώματος στα οχήματά τους ζητούν οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη..!

-Επικαλούμενοι τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν 

Παράταση τριών χρόνων για την αλλαγή χρώματος στο εξωτερικό τμήμα των οχημάτων τους ζητούν οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη, με έγγραφό τους προς τον Δήμο. 

Το αίτημα απευθύνεται στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και κοινοποιείται και στην Π.Ε. Ξάνθης με τους οδηγούς ταξί, μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης “ο Άγιος Χριστόφορος, να ζητούν την παράταση στο προηγούμενο αίτημα τους για την αλλαγή του εξωτερικού χρωματισμού των Ταξί λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, όπως επισημαίνουν. 

Το αίτημα πρόκειται να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι και αρμόδιο να αποφανθεί σχετικά. Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχικό αίτημα για την αλλαγή του χρώματος το κατέθεσαν το   2012 οι οδηγοί ταξί της πόλης το οποίο και εγκρίθηκε και οι ίδιοι οφείλουν να έχουν αλλάξει το χρώμα των οχημάτων τους μέχρι το τέλος του Οκτώβρη για αυτό και καταθέτουν το νέο αίτημα για παράταση. 

Ήδη αρκετά ταξί της πόλης έχουν βαφτεί άσπρα ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι οδηγοί καθιστούν, προς το παρόν, ιδιαίτερα δύσκολο το βάψιμο των οχημάτων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...