Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ: 7 τύποι που συναντάς μέσα στο ΤΑΞΙ..!

Υπάρχουν άνθρωποι με διδακτορικά, υπάρχουν άνθρωποι με χρόνια σπουδών και μεταπτυχιακά στην πλάτη τους και
υπάρχουν και οι οδηγοί ταξί. Ναι, δεν χρειάζεσαι εμάς για να το μάθεις, αλλά τα ταξί είναι τα δωρεάν ανοιχτά πανεπιστήμια του σήμερα. 
Κατ' επέκταση οι ταξιτζήδες πέρα από το ότι είναι αυτοί που μας αξίζουν αλλά και το ότι βλέπουν τα σήματα του Κ.Ο.Κ. διαφορετικά από τους υπόλοιπους, προφανώς και είναι οι καθηγητές αυτών τα πανεπιστημίων. Εμείς λοιπόν, είμαστε εδώ για να καταγράψουμε αυτούς ακριβώς τους τύπους.
Οι 7 τύποι που κρατούν τις μετακινήσεις σου στα χέρια τους, αποκαλύπτονται στο Provocateur. Τσέκαρε...

Ντυμένος πάντα στην πένα, ο Ψεκασμένος γουστάρει να κάνει αίσθηση με τα μπιχλιμπίδια του. Χρυσή αλυσίδα στο χέρι και στον λαιμό, χρυσό δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα στο μικρό δάχτυλο και εννοείται χρυσό δόντι. Αρωματικό δεντράκι στον καθρέφτη και Τράγκα στο ραδιόφωνο να μιλάει για τους αλήτες τους πολιτικούς. Το συγκεκριμένο είδος το καταλαβαίνεις από τα αυτοκόλλητα με την ελληνική σημαία μέσα στο αυτοκίνητο αλλά κι από την κουβέντα που θα κάνεις μαζί του. Ο Ψεκασμένος ψήφιζε παλιά ΑΝ.ΕΛ. αλλά από τη στιγμή που ο Σώρρας είπε την αλήθεια στον λαό, έχει αποφασίσει να στηρίξει την αλήθεια αφού πιστεύει ότι υπάρχει ένα διεθνές σχέδιο εξόντωσης του ελληνισμού. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Κάτσε μη βρίζεις ρε παιδί μου, ναι υπάρχει και αυτός ο τύπος. Ο μακράν πιο συμπαθητικός τύπος ταρίφα, είναι γενικά γαμώ τα παιδιά. Καραφλοχαίτη, μπλουζάκι με V, αλλά όχι το κλαρινογαμπρίστικο, το άλλο του πενηντάρη που θα φορούσε και καμπάνα αλλά η μάνα του την έχει στο πλυντήριο. Φέρνει λίγο στον Θωμά τον Μαύρο και όπως κατάλαβες είναι παλαιοροκάς. Θα σου πιάσει κουβέντα για τη μουσική που ακούς και θα σου αναλύσει για ποιο λόγο όλοι είναι φλώροι μετά τους Motorhead, γιατί το Ρόδον είναι το καλύτερο μαγαζί που εμφανίστηκε στη γη και γιατί ο πειρατικός σταθμός που είχε κάνει με τους φίλους του ήταν πολύ καλύτερος από τον Rock fm. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

Ο άνθρωπος που είναι πάντα πρώτος στις πορείες των ταξιτζήδων, ο άνθρωπος που ξέρει προσωπικά τον Αποστόλη από την Ελληνοφρένεια και του τηλεφωνεί καθημερινά. Μπαίνοντας στο ταξί, παίζει πάντα Μπογιόπουλος ενώ αν πιάσεις κουβέντα μαζί του θα καταλάβεις ότι ο Καστοριάδης ενώ ήταν σχετικά καλός, έχει πει και μαλακίες. Αν δει ότι του δίνεις θάρρος είναι ικανός να μη σε χρεώσει, μόνο για να κάθεσαι να τον ακούς. Ψηφίζει Λαφαζάνη και τον αγάπησε λίγο περισσότερο μετά τη διαφήμιση με το ταξί,μουτζώνει τη Βουλή κάθε φορά που περνάει απ'έξω και έχει μια μικρή ντουντούκα κάτω από το κάθισμα για κάθε ενδεχόμενο.

Ψηλός, μελαχρινός και γεροδεμένος. Το Λαϊκό Παιδί είναι η φαντασίωση κάθε γυναίκας. Μπάσα φωνή, μεγάλα φρύδια και καλό χιούμορ. Σε αντίθεση με τους άλλους ταρίφες ακούει Pepper και δεν κοιτάζει σαν λιγούρης τα κοριτσόπουλα που πληρώνουν για τις υπηρεσίες του. Φορά διακριτικό μπρουτάλ άρωμα, ζητά πάντα άδεια για να καπνίσει και κάνει κομπλιμέντα με πολύ τακτ, κάτι ανάμεσα σε φλερτ και καλοσύνη. Μπορεί και αυτό το είδος να μην συναντάται συχνά στους ελληνικούς δρόμους, αλλά υπάρχει και εντυπωσιάζει. ΚΑΡΧΙΕΣ, έχει σχέση και το τιμάει το στεφάνι του, αφήστε τον ήσυχο.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία από όλους. Ήταν εκείνος που δικαίωνε το στερεότυπο του κλασικού ταρίφα, αλλά τώρα με τις start up που έχουν μπει στη φάση, αναγκάστηκε να ενδώσει. Έτσι η εταιρία τον αναγκάζει να κάνει μπάνιο κάθε μέρα, να φοράει γραβάτα, να μην καπνίζει, να μην ακούει ειδήσεις στο ραδιόφωνο και να μιλάει στον πληθυντικό στους πελάτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύει σε αυτόν τον μοντέρνο τρόπο εργασίας, αλλά ας όψεται η ανάγκη που και μουστάκι θα τον βάλει να ξυρίσει.Όταν δεν έχει πελάτη τον πιάνει μια κρίση ταυτότητας και για να μην ξεχάσει ποιος πραγματικά είναι, πετάει ροχάλα μεγέθους 2ευρου με καμπύλη πορεία και καμαρώνει γιατί δεν το έχει ξεχάσει το άθλημα. 

Ο συγκεκριμένος διαρκώς αυξανόμενος στις πιάτσες τύπος, είναι ο νεότερος σε ηλικία από όλους. Η αλήθεια είναι ότι χιπστερίζει λίγο κι έτσι ο ρόλος του ταξιτζή μπορούμε να πούμε ότι δεν του ταιριάζει τόσο. Ωστόσο το πτυχίο του δεν αρκεί για να βρει δουλειά και ο πατέρας του είχε άδεια για ταξί, οπότε κρίμα δεν είναι να δουλέψει αλλού;Έχει i-phone 6 plus με εφαρμογή για να βλέπει real time πόσο πετρέλαιο χαλάει, τάμπλετ για GPS και αυτοκόλλητο apple στο πορτμπαγκάζ από την αριστερή μεριά. Ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στο Instagram με hashtag #tarif_life, βρίσκει τη δουλειά του αρκετά ενδιαφέρουσα, έχει δει 17 φορές τον Ταξιτζή με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και κάθε πρωί στον καθρέφτη μονολογεί "are you talking to me?".

Όπως κατάλαβες από το όνομά του, αυτός ο τύπος είναι φανατικός ακροατής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ (δεν το περίμενες αυτό). Πριν ακόμη καθίσεις στη θέση του συνοδηγού σε έχει ρωτήσει τι ομάδα είσαι και πριν φορέσεις τη ζώνη, σου έχει μεταφέρει την τελευταία είδηση που άκουσε από τον Μπάμπη. Δεν ξέρει μπάλα στα αλήθεια, αλλά αυτό δεν είναι ικανός λόγος για να μην έχει άποψη. Την άποψη που άκουσε από τον Νικολακόπουλο φυσικά που τους τα λέει χύμα και τσουβαλάτα! Καπνίζει Marlboro, έχει εικόνες κάτω από το κάθισμα, ξέρει απ'έξω όλο το πρόγραμμα των αθλητικών σταθμών ενώ λέει σε κάθε πελάτη την ιστορία με τον Συρίγο. Τό που είχε πάρει κούρσα τον Φίλιππο Συρίγο ο οποίος του ομολόγησε μια εβδομάδα πριν ότι ο Κεντέρης και η Θάνου δεν θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.
Προφανώς και ξεχάσαμε πολλούς, αλλά κι εσύ Προβοκάτορας είσαι, ρίχτους στα σχόλια...

ΠΗΓΗ: http://provocateur.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...