Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ταξιτζής βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε..!

Βρήκε ένα πορτοφόλι που περιείχε μετρητά και έγγραφα και δε σκέφτηκε στιγμή να το κρατήσει. Προσπάθησε ο ίδιος να εντοπίσει τον κάτοχο του
, όταν όμως δεν τα κατάφερε απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία τον εντόπισε αμέσως. 

Ο λόγος για έναν συμπολίτη μας ταξιτζή, ο οποίος λόγω επαγγέλματος γυρίζει καθημερινά όλη την πόλη. Σε ένα δρομολόγιο στο κέντρο της Κομοτηνής είδε ένα πορτοφόλι. Στην οδό Βύρωνος και ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο του βρήκε το πορτοφόλι που ανήκε σε έναν στρατιωτικό. Περίπου 30 ευρώ μετρητά, κάρτες, δίπλωμα και ταυτότητα περιείχε το πορτοφόλι. 

Ο οδηγός ταξί στην αρχή προσπάθησε να εντοπίσει τον κάτοχο μέσω του διαδικτύου. Όταν δεν τα κατάφερε απευθύνθηκε στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί, όμως ούτε και εκεί τα κατάφερε. Τότε αποφάσισε να παραδώσει το πορτοφόλι στην αστυνομία.  Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε μισή ώρα τον κάτοχο του πορτοφολιού,  να τον ειδοποιήσουν και να του το παραδώσουν.  

Ο κάτοχος του πορτοφολιού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οδηγό του ταξί για να του εκφράσει τις ευχαριστίες του. Δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγός ταξί εντοπίζει και παραδίδει πορτοφόλια. Οι οδηγοί των ταξί αποτελούν τα αυτιά και τα μάτια μας, αφού βρίσκονται μέρα νύχτα στους δρόμους.

ΠΗΓΗ: http://www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...