Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίκαλα: “Φυσάει κόντρα” κατά δημάρχου για την πιάτσα ταξί..!

Ευθύνες στον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου επιρρίπτει ο συνδυασμός “Φυσάει Κόντρα” για τις σημερινές
αλληλομηνήσεις μεταξύ οδηγών ταξί και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, λόγω άρνησης της δημοτικής αρχής να εφαρμόσει δικαστική απόφαση που έδωσε πιάτσα στους αυτοκινητιστές.
Σε σχετική του ανακοίνωση, ο συνδυασμός της ελάσσονος αντιπολίτευσης επισημαίνει χαρακτηριστικά πως “για όσα θλιβερά αντικρίζουν οι πολίτες στο κέντρο της πόλης με τις εκατέρωθεν μηνύσεις και τις επεισοδιακές καταστάσεις, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο κ. Δήμαρχος που «έσυρε» το Δημοτικό Συμβούλιο σε προσχηματικές και προχειροφτιαγμένες αποφάσεις, σχετικά με τη συγκεκριμένη πιάτσα ταξί”. 
“Όπως είχαμε σωστά προβλέψει” -συνεχίζει η ανακοίνωση- “η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργηση της πιάτσας της οδού Κανούτα, την οποία και είχαμε καταψηφίσει, δεν επέφερε κανένα έννομο αποτέλεσμα”. Πρόταση, δε, του συνδυασμού είναι ο επανασχεδιασμός σε μηδενική βάση της χωροθέτησης του συνόλου των θέσεων στάθμευσης ταξί και ο περιορισμός τους -στον ελάχιστο απαιτούμενο στο κέντρο της πόλης- για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, μετά από άρτια και πλήρη επιστημονική κυκλοφοριακή μελέτη. 
Καταληκτικά, δε, τονίζεται πως η συγκεκριμένη πρόταση “αποτελεί την μόνη εναλλακτική για ένα νέο κυκλοφοριακό περιβάλλον, χωρίς καταστάσεις που αναπαράγουν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και προσωπικές στρατηγικές, ώστε να υπάρξει επιτέλους ρύθμιση των τεράστιων κυκλοφοριακών προβλημάτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...