Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Λουκέτο από τη ΓΓΔΕ σε εταιρεία με πολυτελή «ταξί» στη Μύκονο..!

Ελεγκτές υποδύθηκαν τους πελάτες και διαπίστωσαν τζίρους από 5.000 έως 15.000 ευρώ χωρίς παραστατικά - Λουκέτο και σε εταιρεία ενοικίασης δικύκλων

«Λαβράκια» έβγαλε το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που πραγματοποίησε ελέγχους στη Μύκονο καθώς εντόπισε εταιρεία να νοικιάζει χωρίς παραστατικά πολυτελή «ταξί» για τους VIP πελάτες της.

Η αρχή του τέλους για την εταιρεία, η οποία νοικιάζει πολυτελή σκάφη αλλά παράλληλα και πολυτελή αυτοκίνητα (τζιπ και βαν) σε πελάτες της για τις μετακινήσεις τους στο «νησί των ανέμων», ξεκίνησε όταν το κλιμάκιο της ΓΓΔΕ υποδύθηκε τον ενδιαφερόμενο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.




Αφού έγινε η συνεννόηση για το ποιο όχημα θα εκμίσθωναν οι κοστουμαρισμένοι ελεγκτές της ΓΓΔΕ και ήρθε η ώρα της διαπραγμάτευσης για το αντίτιμο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας τους είπαν να μην περιμένουν επίσημα χαρτιά, αποδείξεις και έγγραφα.




Τότε ήταν που το κλιμάκιο της ΓΓΔΕ αποκάλυψε την ταυτότητά του και ζήτησε τα βιβλία της εταιρείας προκειμένου να τα ελέγξει. Στο «τεφτέρι» οι ελεγκτές βρήκαν αθροιστικά ποσά από 5.000 έως 15.000 ευρώ ανάλογα με την κίνηση της ημέρας αλλά κανένα παραστατικό γιι τα ποσά αυτά.




Η επόμενη κίνηση των ελεγκτών ήταν να βάλουν λουκέτο στην επιχείρηση για 48 ώρες, να αφαιρέσουν τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των πολυτελών οχημάτων ενώ πλέον στο «μικροσκόπιο» θα μπει και η επιχείρηση ενοικίασης σκαφών.





 ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...