Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣΕΒΕ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΙΟΥ 2016..!

Η πανελλαδική γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ στη συνεδρίαση της, στις 5 Σεπτεμβρίου συζήτησε την κατάσταση που έχει
διαμορφωθεί από την εφαρμογή παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Επίσης συζήτησε τον προγραμματισμό της δράσης που θα προτείνουν οι αντιμονοπωλιακές δυνάμεις στο χώρο των αυτοαπασχολούμενων για το επόμενο διάστημα.

Αποτέλεσε γενική διαπίστωση ότι η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι καταστρεπτική για τους εργαζόμενους,  τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους και τους συνταξιούχους.

Αποτέλεσε κοινή διαπίστωση ότι απέναντι στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα πρέπει να υπάρξει ενιαία αγωνιστική απάντηση από το λαϊκό κίνημα με κεντρικό στόχο την πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, την ανάκτηση των απωλειών των τελευταίων χρόνων, τη διεκδίκηση αιτημάτων και λύσεων με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Σε αυτά τα πλαίσια η ΠΑΣΕΒΕ θα προχωρήσει το επόμενο τρίμηνο σε πλατιά εξόρμηση στο κίνημα των αυτοαπασχολούμενων με στόχο:

Να αναδειχτούν οι αιτίες των προβλημάτων και η αναγκαιότητα σύγκρουσης με την πολιτική πουν μας οδηγεί στον αφανισμό.

Να δυναμώσει η πάλη και ο προσανατολισμός του συνδικαλιστικού κινήματος των αυτοαπασχολούμενων ενάντια στην πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Να καταγγελθεί ακόμα πιο δυνατά η επιζήμια για τους αυτοαπασχολούμενους τακτική των συνδικαλιστικών ηγεσιών ΓΣΕΒΕΕ- ΕΣΕΕ- ΓΣΑΕ.

Να δοθεί ώθηση στη μαζικοποίηση των σωματείων το  τράβηγμα στη  δράση νέων συναδέλφων και το ζωντάνεμα της λειτουργίας τους.

Το επόμενο διάστημα οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ θα οργανώσουν ένα πλατύ άνοιγμα στο χώρο των επαγγελματιών- βιοτεχνών- μικρών εμπόρων- αυτοκινητιστών- συνταξιούχων και θα επιδιώξουν να γίνει μια πλατιά συζήτηση με βάση το κείμενο των θέσεων που επεξεργάστηκε η πανελλαδική γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ και θα μπει για συζήτηση σε εκατοντάδες σωματεία και ομοσπονδίες  των αυτοαπασχολούμενων.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...