Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοί ρήμαξαν στις ληστείες τους οδηγούς ταξί..!

Οι δράστες, μίσθωναν ταξί από πιάτσες πλησίον νοσοκομείων και αφού τους οδηγούσαν στο «Βλυχό» Μεγάρων
λήστευαν τους οδηγούς 

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων Ρομά, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε βάρος οδηγών ταξί που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
AdTech Ad

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συλληφθέντες:
 
Α) ΧΡΗΣΤΑΚΗ Ιερόθεο αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 13-3-1998 στη Μαγούλα Αττικής
 
Β) ΧΡΗΣΤΑΚΗ Κωνσταντίνο αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 27-5-1996 στην Αθήνα
 
Γ) ΧΡΗΣΤΑΚΗ Χρήστο αγνώστου πατρός και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 12-9-1989 στην Αθήνα
Και για τον μη συλληφθέντα:
 
Δ) ΤΣΑΚΙΡΗ Ευάγγελο αγνώστου πατρός και της Ειρήνης γεννηθέντα στις 28-4-1994 στη Χαλκίδα
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 28-2-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, την διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις καθώς και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22960-28001 του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Οι δράστες συνελήφθησαν, πρωινές ώρες στις 23 Αυγούστου, στην περιοχή «Βλυχό» των Μεγάρων. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με τον συνεργό τους, που αναζητείται, είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.
Ειδικότερα οι δράστες, μίσθωναν ταξί απογευματινές ή βραδινές ώρες από πιάτσες πλησίον νοσοκομείων και αφού τα οδηγούσαν στην περιοχή «Βλυχό», ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 12 περιπτώσεις ληστειών ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων, συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...