Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Μας κάνουν πόλεμο. Κόντρα ξανά με στόχο τους οδηγούς των ΤΑΞΙ..!

Περίμενε κανείς ότι πρωτοβουλίες όπως αυτή που οι οδηγοί των ταξί του Αγίου Νικολάου ανέλαβαν μόνο χειροκροτητές θα
είχε.

Ο λόγος για την πολύ λειτουργική και καλαίσθητη στάση που κατασκεύασαν στην πλατεία της πόλης, ένα σκέπαστρο στην ουσία με καθίσματα ώστε οι πελάτες να μην λιάζονται ούτε και να βρέχονται. Όπως ο ίδιος ο πρόεδρος των ιδιοκτητών Νικήτας Κουρκούτης δήλωσε στο fonien.gr  έχει ήδη γίνει αίτηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση άδειας για την λειτουργία του συγκεκριμένου σταθμού.

«Όλοι όσοι το έχουν δεί έχουν πει τα καλύτερα, μάλιστα έχουμε τοποθετήσει και πάνελ για την εκμετάλλευση του ήλιου ώστε τα φώτα το βραδύ να ανάβουν από την ενέργεια που έχει συσσωρευτεί. Μας βεβαίωσαν πρόστιμο 2.500 ευρώ για την παράνομη δήθεν κατασκευή και την διαγράμμιση που κάναμε για την εξυπηρέτηση του κόσμου. Κάναμε δηλαδή όλα όσα είχε ο Δήμος δεσμευτεί να κάνει με την μεταφορά μας εκεί.» είπε ο πρόεδρος και αγανακτισμένος σημείωσε πως όλα αυτά γίνονταν την ώρα που πελάτες παρακολουθούσα το συμβάν με την βροχή να πέφτει τουλούμι.

Τόνισε ακόμα την επιμονή των αρχών ώστε να μεταφερθεί η στάση αυτή ενώ είπε πως το πρωί της Τετάρτης στις 8.30 τον έχει καλέσει στην αστυνομική διεύθυνση του νομού για συνάντηση ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...